Wil jij je vakantie in de zomer in de bergen doorbrengen? Bekijk dan snel deze tips voor een zomervakantie in St Anton am Arlberg in Oostenrijk waar je allerlei activiteiten in de natuur kan beleven en volop kan ontspannen in een hotel met wellness faciliteiten.

Een zomervakantie in St Anton am Arlberg

Hou jij ervan om een actieve zomervakantie te beleven en daarnaast voldoende rust te nemen met fijne ontspanningsmomenten? Dan is een zomervakantie in St Anton am Arlberg in Oostenrijk misschien jouw volgende bestemming.

Of je nu van rustgevende wandelingen houdt door de bergen of liever jezelf uitdaagt tijdens een hoog alpiene trektocht. Meer een fietser? Er is maar liefst 350 kilometer aan fietsroutes die zowel voor mountainbikers als voor e-bikers te fietsen zijn.

Na de activiteiten kan je tot rust komen in een typisch Tiroolse charme hotel. Boutique VALLUGA Hotel in St. Anton am Arlberg dankt haar naam aan de hoogste bergtop in het Arlberggebied, de Valluga. Het is een kleinschalig hotel met maar 25 kamers. Ontspannen kan in de wellness die zich in het hotel bevind.

Als jouw zomervakantie in St. Anton am Arlberg in de maanden juli tot september plaatsvind dan is de Sankt Anton Summer Card bij de prijs inbegrepen. Met de Sankt Anton Summer Card ontvang je tal van voordelen en kortingen, waaronder 1 dag gratis gebruik van de lokale kabelbanen en bussen. De kabelbanen en liften van de Arlberger Bergbahnen brengen je op de Rendl, Gampen, Kapall, Galzig en de 2811 meter hoge Valluga.

*Ontdek hier alles over dit hotel;
**Bekijk ook deze tips voor de herfstvakantie in St. Anton am Arlberg in Oostenrijk

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Zomer activiteiten St Anton am Arlberg

Trek je wandelschoenen aan en ga de bergen in

Vanuit het VALLUGA Hotel kan je zo de bergen in wandelen. Er zijn ontelbare routes voor elke natuurliefhebber. Of je nu je zomervakantie in St Anton am Arlberg wilt starten met makkelijke wandelingen of je juist hebt voorbereid op hoogalpiene trektochten.

Het Tiroolse wandelkeurmerk heeft meer dan 300 kilometer aan wandelpaden onderscheiden die je door de mooie bergwereld van het Arlberggebied leiden.

Zomervakantie St Anton am Arlberg

Pak je mountainbike of e-bike en ontdek het Arlberggebied 

Heb jij zin om te gaan fietsen tijdens je zomervakantie in St Anton am Arlberg? Dan is het VALLUGA Hotel in St Anton am Arlberg een goed startpunt. Ervaren gidsen bieden dagelijks begeleide mountainbiketochten aan voor de gasten die in het hotel verblijven. Voor diegene die niet hun eigen fietsen meenemen biedt het VALLUGA Hotel  een fietsservice aan.

Voor de fietsliefhebbers die graag e-biken zijn er enthousiaste gidsen beschikbaar van het bureau voor toerisme van St. Anton am Alrlberg. Zij laten e‑bikers graag op een rustige manier kennismaken met de prachtige routes in de bergen. In de zomermaanden heb je dagelijks keuze uit meerdere begeleide e-biketochten met vaak een stop op de almen en bij een hut.

Trek je er liever zelf op uit met de fiets? Ook dat kan natuurlijk! Er is voor ieder wat wils want er zijn totaal 350 kilometer aan fietsroutes waar je uit kan kiezen. Ontspannen routes voor genieters, makkelijke bergritten en veeleisende trails voor de echte experts. Onderweg zijn er talrijke hutten en almen die je uitnodigen voor een rustpauze.

Zomervakantie St Anton am Arlberg

Een shot adrenaline in de bergen

Hou jij ervan om avonturen in de bergen te beleven? Voor de avonturiers is er van alles te beleven tijdens een zomervakantie in St. Anton an Arlberg. Je kan in de omgeving gaan raften, kajakken, canyoning tochten maken en zelfs gaan paragliden.

Ook de vele Via Ferrata’s in de omgeving van St. Anton am Arlberg zijn populaire bergactiviteiten en golfers die van een uitdaging houden kunnen een balletje slaan in dit bergachtige landschap.

Albonasee

Ontspannen na alle activiteiten in de spa van het VALLUGA Hotel 

Even je spieren ontspannen in een warme sauna, je benen strekken in het binnenzwembad of je conditie op peil houden in de fitnesszaal met apparatuur van Technogym.

Wil je jezelf echt even verwennen dan zijn er ook twee behandelkamers in het VALLUGA Hotel voor een welverdiende massage of verkwikkende schoonheidsbehandeling. Als gast van het wellness hotel VALLUGA kan je gebruik maken van deze wellness faciliteiten:

  1. Een binnenzwembad;
  2. 4 sauna‘s en thermale douches;
  3. 2 Massage- en behandelkamers;
  4. Een ontspanningsruimte met waterbedden;
  5. Fitnesszaal met apparatuur van Technogym.

Wellness vakantie VALLUGA Hotel 

Heb jij al zin in een zomervakantie naar St. Anton am Arlberg?

Print Friendly, PDF & Email