Wil jij zoveel mogelijk ontdekken, beleven en doen tijdens je zomervakantie in de bergen van Tirol? Met de zomer voordeelkaart Serfaus Fiss Ladis kan je veel gratis activiteiten ondernemen, gratis gebruik maken van de kabelbanen en nog veel meer ondernemen.

Beleef de bergen met zomer voordeelkaart Serfaus Fiss Ladis

De zomer voordeelkaart Serfaus Fiss Ladis wordt in het Duits de ‘Super Sommer Card’ genoemd. Deze pas, waarbij je ook de Serfaus Fiss Ladis app kan downloaden, laat je aan de hand van thema’s zien wat je allemaal kan doen tijdens je vakantie. Zo kan jij je persoonlijke ‘mySFL’ reisplanning maken en hoef je niets meer te missen en ben je gelijk van alles op de hoogte, zoals de lokale openingstijden,

Het enige wat je hoeft te doen om deze zomer voordeelkaart te ontvangen is een reservering maken bij een van de hotels in deze regio. Alle hotelgasten ontvangen namelijk gratis bij aankomst deze speciale pas om de regio mee te ontdekken. De gratis diensten die onder andere zijn inbegrepen bij de Super Sommer Card zijn:

  • Begeleide bergwandelingen in Serfaus-Fiss-Ladis;
  • Wandelaars bus tussen de dorpen Serfaus-Fiss-Ladis;
  • Gebruik van de kabelbaan diensten in Serfaus-Fiss-Ladis;*
  • Adventure World Serfaus (Murmli Water, Murmli Trail, enz.);
  • Sommer Fun Park Fiss (Berta’s Air Slide, Kneipp-centrum, Slackline Park, enz.);**
  • Adventure Park Hög (water labyrint, zwemmen met ondiep water gebied, houthakker speeltuin, enz.);**
  • Kinderanimatie 6 dagen per week (zondag t/m vrijdag) in de 2 kinderclubs (Murmli-Club Serfaus & Mini & Maxi Club Fiss-Ladis);
  • Thomas C. Brezina’s Adventure Mountains, “Het neergestorte vliegtuig” in Serfaus, “Trail The Witches” in Fiss” en “The Explorer’s Trail” in Ladis.

*Exclusief fietsvervoer bij gebruik van de kabelbaan;
**Attracties waarvoor een toegangsprijs geldt zijn niet inbegrepen. Soms wordt er met de voordeelkaart wel een korting aangeboden.

♥ Bekijk hier meer informatie over de speciale pas.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Tip voor een luxe wellness hotel in Serfaus

Wil jij volop genieten van een vakantie in de regio Serfaus, Fiss en Ladis dan is een fijne uitvalsbasis wel zo prettig. Omringd door de machtige drieduizenders van de Samnaungroep en de Ötztaler Alpen is er een plek op een van de mooiste zonneplateaus van de Alpen met een geweldig uitzicht, waar welzijn het sleutelwoord is.

Een plek waar je het pure zomergevoel kan beleven en waar je lichaam en geest nieuwe energie op kan doen is het vijfsterren Wellnessresidenz Schalber. Het is een droombestemming voor wellness liefhebbers en fijnproevers te midden van een mooie omgeving.

Wanneer de natuur ’s ochtends ontwaakt, word je naar buiten gelokt om de omgeving al wandelend of fietsend te ontdekken. “De morgenstond heeft goud in de mond” is een bekend gezegde, een aanrader is dan ook tijdens je verblijf deel te nemen aan een natuurwandeling bij zonsopgang. Zwemmen in een kristalhelder bergmeer of picknicken hoog in de bergen, er is hier van alles te beleven. Ben je op zoek naar een adrenalinekick? Dan zijn canyoning en klimmen iets voor jou.

Extra fijn zijn alle wellness faciliteiten in de openlucht waar je volop van kan genieten tijdens de zomermaanden. Relaxen onder de zon, zwemmen in de natuurlijke zwemvijver of in het zwembad, zweten in de sauna in de tuin en ontspanning in de rustlounge.

Alle spa faciliteiten zijn verdeeld over een oppervlakte van maar liefst 5.000 m2! Genoeg ruimte om de dagelijkse beslommeringen te vergeten, te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Niet voor niets is dit luxe wellness hotel met ‘drie lelies bekroond door Relax Guide’. En is het een keer minder mooi weer, dan kan je ook binnen volop relaxen, er is onder andere een ruim binnenzwembad.

Ook niet onbelangrijk is wat de chef-koks creëren op basis van verse en gezonde ingrediënten uit de regio. Op verzoek bereidt het keukenteam ook dieetvoeding of gerechten met uitsluitend proteïnen of koolhydraten. De goede wijnen uit de wijnkelder zijn de begeleiders van de wellness fijnproeverskeuken.

Wellnessresidenz Schalber in Serfaus

Krijg jij al zin om de regio Serfaus, Fiss en Ladis te ontdekken?

Print Friendly, PDF & Email