Ben jij op zoek naar een actieve en ontspannen vakantie in één met culinaire verwennerij? Denk dan eens aan je vakantiedagen doorbrengen in de zomer in het Paznauntal in Oostenrijk en kies voor een verblijf in het sportieve luxeresort Hotel Trofana Royal in Ischgl.

Zomer in Paznauntal Oostenrijk, actief en ontspannen

Indrukwekkende bergtoppen en rustige wandelingen, heldere bergmeren en stille wandelpaden, ontspannen fietstochten in de Silvretta Arena of juist sportieve mountainbike trails. Er zijn vele mogelijkheden qua outdoor activiteiten in de natuur waar je de verkwikkende berglucht kan opsnuiven. Een zomer in het Paznauntal in Oostenrijk is de ideale reisbestemming voor vakantiegangers die willen genieten van een actieve en ontspannen vakantie in de bergen.

Ben je ook nog dol op gastronomisch genieten en culinaire verwennerij van het hoogste niveau? Dan is het 5* Hotel Trofana Royal in Ischgl in Oostenrijk het sportieve luxeresort om te verblijven. Ben jij een fietsliefhebber? Dan is de hotelmanager van Trofana Royal, Alexander von der Thannen, jouw deskundige contactpersoon tijdens je verblijf. Wedden dat hij alle routes kent die van het hotel naar de bergen lopen?

Na het sporten kan je jezelf verwennen met een bezoek aan de Royal Spa waar je je úren kan vermaken. Er is maar liefst 2.500 m2 aan ruimte waar alles om well-being draait. Heerlijke binnen en buiten zwembaden, sauna’s en heb je last van je spieren dan kan je jezelf een goede sportmassage cadeau geven.

De Hotel Trofana Royal restaurants in Ischgl hebben samen maar liefst 7 koksmutsen van Gault & Millau in de wacht gesleept. Daarnaast heeft een van de restaurants een Michelin ster! De top chef Martin Sieberer kookt de sterren van de hemel op het hoogste niveau voor fijnproevers in het enige 5* hotel in Ischgl.

Bezoek jij ook nog graag sportieve evenementen tijdens je vakantie in de Oostenrijkse bergen? Dit staat er op de agenda tijdens de zomer in het Paznauntal in Oostenrijk:

  1. 15 tot 16 juli 2022: Silvrettarun 3000
  2. 03 tot 06 augustus 2022: Ischgl Ironbike
  3. Augustus 2022: Internationale Silvretta Ferwall Marsch
  4. Juni tot oktober 2022: Paznaun Challenge
  5. 02 tot 03 september 2022: WK e-bike voor iedereen

*Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid voor Hotel Trofana Royal.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Zomer in Paznauntal Oostenrijk

Zou jij ook wel eens in de zomer naar Paznauntal in Oostenrijk willen?

Print Friendly, PDF & Email