Ik heb weer een adventure tip: ga tokkelen vanaf de Pier aan Zipline Scheveningen met korting! Wat een belevenis, het is echt zo tof om boven zee te vliegen. Ik vertel je alles over mijn zipline Scheveningen ervaring en hoe jij ook met korting kan gaan ziplinen op de Pier.

Tokkelen vanaf de Pier aan Zipline Scheveningen

Scheveningen met een birds-eye view, dat heb je als je gaat tokkelen vanaf de Piertoren per zipline over de Scheveningse Pier. Sinds een jaar is Zipline Scheveningen een druk bezochte activiteit voor thrill seekers. Als je van een uitdaging houdt, je kan zelfs de strijd aan gaan met je collega zipliner wie er het snelste beneden is. Een leuke activiteit met vrienden vol adrenaline. Leuk om te weten over Zipline Scheveningen is:

 • Zipline Scheveningen vanaf 60 meter hoogte
 • Enige zipline in Nederland boven zee
 • Zipline van 350 meter
 • Maximale mogelijke snelheid is 90 KM per uur
 • Gemiddelde snelheid is 60 KM per uur

*Ook leuk, bestel online je tickets voor het mooiste uitzicht op Scheveningen!

Ervaring Zipline Scheveningen

De eerste keer ziplinen beleefde ik in het Canadese Whistler. Een super toffe ervaring dus dat ik een keer wilde gaan ziplinen in Scheveningen was zeker. Van de vorige keer kon ik mij herinneren dat het even duurde voordat ik van het afstapje durfde af te stappen om mijzelf daadwerkelijk te laten gaan. Nu had ik daar bijna geen last van. Ja, het is hoog, dus blijf vooral vooruit kijken. Ik maakte mij het meeste zorgen dat ik alles wilde vastleggen met mijn actioncam wat betekende dat ik met maar één hand vast kon gaan zippen.

Gezien het nogal mistig was konden wij het einde niet zien. Wat mij betreft gaf de mist en bewolking een extra mystieke dimensie aan de zipline ervaring. Maar ik kan mij ook voorstellen dat je liever gaat als het mooi weer is zodat je nog meer kan zien.

Benen wijd, hoofd naar achter en voorkom een neus – katrol botsing

Daarbij waarschuwde de Zipline crew dat je de palmboom bij de cocktailbar op de Pier goed in de gaten moest houden want dat is de plek waar je je hoofd iets naar achteren moet doen, je armen recht vooruit moet doen en je benen wijd en opzij in plaats van gestrekt naar beneden of vooruit. Ik ken mijzelf goed genoeg om te weten dat als ik iets wil vastleggen met een camera, ik de rest nog wel eens iets kan vergeten. Dus ik prentte in mijn hoofd, benen wijd, hoofd opzij en let op de palmboom. Wat mij betreft is het filmpje dan ook hilarisch, gezien ik met mijn benen wijd naar beneden kom suizen! Vriendin en collega blogger Denise van Follow My Footprints hangt er wat dat betreft netter bij. Trouwens, de foto’s zijn ook van haar, mijn telefoon begaf het in de kou.

Dat je je benen niet vooruit moet doen heeft ermee te maken dat je met een behoorlijke vaart tegen de katrol aan het einde stopt waardoor je benen automatisch de lucht in vliegen. Zou toch vervelend zijn als je dan met je benen tegen de kabel aan komt. Zelfde geldt dus voor het opzij doen van je hoofd, je wilt geen frontale botsing tussen je neus en de katrol nadat je net veilig naar beneden bent gesjeesd. Zie onderstaand de zipline adventure tips:

 • Ben je jonger dan 18 jaar? Dan heb je schriftelijke toestemming nodig.
 • Je mag niet meer dan 120 kg wegen.
 • Ziplinen is mede afhankelijk van het weer. Bij hevige regenval, wind of onweer kan het zijn dat de tokkelbaan op Scheveningen gesloten is. Bij twijfel of het wel of niet kan, neem contact op via 070-2211138 en/of check de website
 • Koop online je tickets en ontvang € 1,50 korting per persoon!
 • Vooraf reserveren is niet verplicht, maar wel goedkoper en zeker aan te raden in het hoogseizoen.
 • Niet aan te raden, rokken, jurken en sjaals. Heb je lang haar? Neem een elastiek mee.
 • Tegen bijbetaling extra kan je foto’s laten maken van je zipline avontuur die je daarna met een code kan downloaden.
 • GoPro’s en actioncams zijn toegestaan mits je een bandje om je hand kan doen voor zekering. Losse telefoons niet toegestaan.

Tokkelbaan Scheveningen

Prijs Zipline Den Haag

Zippen kan alleen of met zijn tweeën naast elkaar. Het is maar net wat jij wilt en of jij de durfal van je vriendengroep bent of dat je vrienden ook thrill seekers zijn. Waar je ook voor kiest, de prijs per persoon per volwassene is €35,-. Tenminste als je op het laatste moment beslist om te gaan ziplinen en je je zipline ticket pas bij Zipline Scheveningen op de Pier koopt.

Mijn advies is, check de prijslijst voor Zipline Scheveningen online en ga naar Zipline Scheveningen met korting. Als je online reserveert voor de tokkelbaan in Scheveningen betaal je namelijk €35,- per volwassene en €30,- voor kids tot 16 jaar. Dat is toch mooi een korting van €1,50.

Zipline Scheveningen met korting

Wij houden allemaal van korting en gaan op zoek naar een actiecode om maar zo voordelig mogelijk dingen te kunnen beleven. Ik geef je groot gelijk, ik ga zelf ook vaak op zoek naar kortingen. Want waarom meer betalen als het goedkoper kan?! Wil jij Zipline Scheveningen met korting ervaren? Reserveer dan online jouw zipline avontuur vanaf de Pier in Scheveningen.

Kies je gewenste datum en tijd en koop een ticket voor zipline Scheveningen met korting via de website. Heb je geen antwoord gevonden op vragen via de website neem dan contact op met Zipline Scheveningen telefoonnummer 070-2211138 of via info@zipholland.nl. In de wintermaanden kan je geluk hebben dat er direct beschikbaarheid is maar zeker in de zomermaanden is het zo druk dat er tijdslots zijn waarbinnen jij kan gaan ziplinen.

Zipline Scheveningen met korting

Openingstijden Tokkelbaan Scheveningen

Ziplinen, tokkelen, een canopy tour, een zip wire, Flying fox of een tokkelbaan. Er zijn vele namen voor dit avontuur. Wat betreft de tokkelbaan in Scheveningen heet het gewoon; Zipline Scheveningen. Voordat je naar Scheveningen afreist, check altijd even de website want met harde wind kan er niet ‘ge-ziplined’ worden en dan staat dit duidelijk op de website vermeld. Zipline Scheveningen is gevestigd bij de Pier toren aan het einde van de Pier. Het adres is: Strandweg 150, 2586 JW Den Haag.

*Bekijk hier de openingstijden van Zipline Den Haag.

Pier - Zipline Scheveningen

Wat is er te doen op De Pier Scheveningen

Of je nu een weekend naar Den Haag gaat of een paar dagen op Scheveningen verblijft, een bezoek aan de Pier in Scheveningen mag je niet overslaan. De Pier is inmiddels na een flinke renovatie weer een attractie waar iedereen naar toe kan. Thrill seekers kunnen vanaf de Piertoren met een tokkelbaan naar beneden en als je altijd al eens hebt willen bungyjumpen dan kan je je boven zee laten bungelen.

Hou je van een cocktails dan kan je in de zomer terecht bij de cocktailbar en zie je iedereen over je heen tokkelen. Hou je van een biertje dan kan je je bij Kornuit in de super relaxte banken nestelen en genieten van het uitzicht. Trek in pizza? Dan moet je bij Veni Vidi Pizza zijn.

En kan je geen genoeg krijgen van de Pier dan ga je gewoon overnachten in de Pier Suites! Er is zoveel te doen op de Pier, dit is maar een greep uit het aanbod. Kom gewoon eens een weekend of dagje naar Scheveningen.

*Stap in Reuzenrad de Pier Scheveningen + Bestel online je tickets!

Reuzenrad De Pier Scheveningen

De Pier Scheveningen

Zipline Nederland

Ben jij net als ik een echte zipline fan? Dan bof je, want er is nog een tof zipline avontuur in Nederland te beleven. Namelijk tokkelen vanaf de langste zipline in Nederland, de Flying Fox.

 1. Langste zipline Nederland, Flying Fox

Durf jij het avontuur aan van Zipline Scheveningen met korting?

Print Friendly, PDF & Email