Ben je dol op paarden en kamperen? Combineer die twee tijdens een actieve kampeervakantie. Wij hebben uitgezocht op welke Yelloh! Village camping in Frankrijk er ook paarden aanwezig zijn zodat jij kan genieten van deze mooie edele dieren tijdens je reis.

Yelloh! Village camping in Frankrijk met paarden!

Wil jij genieten van een camping vakantie in Frankrijk en bel je dol op paarden? Dan zoek je natuurlijk naar een camping met paarden in Frankrijk. Daar weten de Fransen wel raad mee want er zijn veel aanbieders van campings die ook paarden houden.

Op de ene camping kunnen je kinderen paarden aaien en helpen borstelen en op een andere camping met paarden in Frankrijk kan je met het hele gezin een buitenrit te paard maken. Voor het gemak zocht ik uit op welke Yelloh! Village camping in Frankrijk je paarden kan vinden zodat jij makkelijke kan kiezen waar je je volgende vakantie in Frankrijk wilt doorbrengen.

Yelloh! Village werd opgericht in het jaar 2000 en is uitgegroeid tot een netwerk van luxe campingdorpen in Frankrijk, Spanje en Portugal. In totaal zijn er op dit moment 11 campings met paarden te vinden waar je uit kan kiezen, te weten:

 1. Camping La Plage Le Guilvinec -Finistère;
 2. Camping Les Mouettes Morlaix – Finistère;
 3. Camping L’Océan Breton Lesconil – Finistère;
 4. Camping Port de Plaisance Bénodet – Finistère;
 5. Camping Mané Guernehué Baden – Morbihan;
 6. Camping La Petite Camargue Aigues-Mortes – Gard;
 7. Camping Domaine d’Arnauteille Carcassonne – Aude;
 8. Camping Le Domaine de Louvarel Champagnat- Saône-et-Loire;
 9. Camping Château de la Forêt Saint-Julien-des-Landes  – Vendée;
 10. Camping Parc du Val de Loire Chaumont sur Loire – Loir-et-Cher;
 11. Camping Le Bout du Monde Verdun-en-Lauragais-Verdun-en-Lauragais, Aude.

En vind je het dan alsnog moeilijk kiezen? Via de Yelloh! Village camping in Frankrijk vergelijker kan je zelf invoeren tussen welke campings in Frankrijk je twijfelt. Op basis daarvan zal de website je een overzichtelijke presentatie geven per onderwerp wat de verschillen zijn tussen de twee geselecteerde campings. Op basis daarvan kan jij dan makkelijker kiezen welke vakantie met paarden op een camping in Frankrijk het beste bij je past. Wij zijn benieuwd, voor welke camping kies jij?

*Bekijk hier alle campings in Frankrijk van Yelloh! Village met paarden.
**Geen paarden, wel fijn! Deze luxe wellness camping direct aan zee in Zuid Frankrijk.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Yelloh! Village camping Frankrijk

 

Camping met paarden

Zou jij een camping en paarden vakantie willen beleven in Frankrijk?

Print Friendly, PDF & Email