Dit artikel is voor iedereen die van wijn, culinair genieten, design en wellness houdt! Maak kennis met dit wijnhotel in Scena in Zuid-Tirol. Der Weinmesser was het eerste wijnhotel in Zuid-Tirol.

Genieten doe je in dit wijnhotel in Scena in Zuid-Tirol

Een vakantie plannen naar Der Weinmesser? Daarvoor is de herfst misschien wel de beste tijd van het jaar. Wandelen over ritselende wijnbladeren langs wijngaarden in de herfstzon. Opwarmen in de wellness faciliteiten en in de avond rozig aanschuiven voor de heerlijke culinaire Zuid-Tiroolse specialiteiten waarbij je bij elke gang geniet van een goed glas wijn.

Der Weinmesser is een van de top wijn- en wellnesshotels in Zuid-Tirol en één van de ruim 25 hotels dat is aangesloten bij de hotelcoöperatie Vinum Hotel Südtirol. Ben je een wijn en wellness liefhebber? Surf dan ook snel naar ons uitgebreide artikel met nog méér tips voor Wijn & Wellness reizen. Het mag duidelijk zijn dat wijn centraal staat in dit viersterren superior hotel in het mooie Meraner land. Het hotel ligt op een zonneplateau boven Meran, dat bekendstaat vanwege het kuuroord in Meran

Het speciale Wine & Dine Diner is beschikbaar tot 5 november 2023. Dit arrangement bij het wijnhotel in Scena in Zuid-Tirol is een mooie gelegenheid om een onvergetelijke avond door te brengen in de rode wijnkelder. Je geniet tijdens dit wijnarrangement van een degustatiemenu en bijpassende wijnbegeleiding. Dit culinaire hoogtepunt van Der Weinmesser is door Falstaff beoordeeld en geselecteerd als een van de “5 lekkerste culinaire hotels van Zuid-Tirol”.

De gastheren Doris en Christian Kohlgruber, beiden gediplomeerde sommeliers, zorgen persoonlijk voor alle wijnliefhebbers die hebben gekozen voor het Wine & Dine arrangement in dit wijnhotel in Zuid-Tirol. Loopt het water jou al in de mond?

*Ontdek hier onze uitgebreide reportage over hotel der Weinmesser in Scena in Zuid-Tirol.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Hotel Der Weinmesser in Scena in Zuid-Tirol

Sta jij al te popelen om op vakantie te gaan naar dit wijnhotel in Scena in Zuid-Tirol?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email