In 2013 ben ik acht maanden gaan werken in buitenland op Roan Camping in Italië. In 2010 maakte ik mijn droom om te werken in het buitenland voor het eerst waar, ik werkte 3 maanden in een Nederlandse discotheek op het Spaanse eiland Tenerife. Toen zei ik tegen mezelf zoiets wil ik nog wel eens doen maar dan voor minimaal een half jaar. Toen mijn contract niet werd verlengd in verband was de tijd daar.

Werken in buitenland op Roan Camping Italië

Ik besloot voor zeven maanden naar Italië te gaan om te werken op een camping als beheerder voor een Nederlandse reisorganisatie. De eerste paar maanden werkte ik op een camping nabij Venetië, halverwege het seizoen maakte ik een overstap naar een andere organisatie en zo kwam ik te werken in Toscane. Eerst in het zuiden op Camping Orbetello en de laatste vier maanden aan de Toscaanse kust op Camping Park Albatros.

Werken onder de zon is hard werken maar vooral ook heel erg leuk. Ik vond het heerlijk om de hele dag buiten bezig te zijn en ook al was ik aan het werk, ik heb bijna de hele tijd een vakantiegevoel gehad. Alleen het voor- en naseizoen was pittig met alles gereed maken voor de gasten en de demontage zodat de tenten en het buiten meubilair de opslag in kunnen voor het volgende seizoen.

*Zie hier alle glampings in Toscane van Roan;
**Bekijk hier alle Roan Campingvakanties mogelijkheden!

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Zoover Award voor “Beste Aanbieder Campingvakanties” 

Ik wist het al toen ik op voor Roan op de camping in Italië aan het werk was maar nu weet iedereen het. Tijdens de uitreiking van de Zoover Award is bekend geworden dat mijn oude werkgever, Roan Campingvakanties, de Award heeft gewonnen voor: “Beste Aanbieder Campingvakanties” met een waarderingscijfer van 8,9. Inmiddels hebben deze Award maar liefst 3 keer gewonnen!

Ik ben er ontzettend trots op dat ik hier het afgelopen jaar deel van heb mogen uitmaken en bij de uitreiking mocht zijn. Ik heb een toptijd gehad en ik kan het iedereen aanraden om voor een periode in het buitenland te gaan werken. Je kan jezelf ontplooien, ontwikkelen en je leert om stevig in je schoenen te staan want af en toe is het ook wel eens lastig.

Tijdens mijn werkperiode heb ik ontzettend veel leuke mensen leren kennen waarmee ik nog steeds contact heb. Halverwege augustus vorig jaar kwam er een collega van kantoor langs op de camping waar ik werkte en heb ik meegeholpen met de fotoshoot voor de nieuwe brochure. Ik was dan ook blij verrast toen mijn foto’s ook in de brochure van dit jaar zijn opgenomen.

Uitreiking Zoover Award

Fotoreportage Roan Campings Gardameer

Het jaar na mijn camping seizoen ben ik teruggegaan naar Italië voor een fotoreportage van alle Allcamps camping, waar Roan Campingvakanties en Go4Camp onder vallen. Ik heb alle campings gezien en gefotografeerd aan het Lago Maggiore en het Gardameer. Met recht kan ik dus zeggen dat ik een Roan Camping specialist specialist ben. Benieuwd welke foto’s er in de reisbrochure zijn verschenen?

Klik dan even door naar deze Roan reisbrochure. Ik mag dan een grote voorkeur hebben voor Roan als aanbieder voor jouw glamping vakantie, ook het Nederlandse publiek is het daar al een aantal jaar mee eens. Ze hebben niet voor niets al drie keer de Zoover prijs gewonnen voor “Beste aanbieder Campingvakanties”.

Roan, Woody tent, keuken

 

Roan, Woody tent, keuken

Tips voor Roan Campings in Italië

Ga jij graag kamperen in Italië? Dan kan ik je een verblijf bij Roan Camping Holidays of Go4Camp zeker aanraden! Bekijk mijn persoonlijk tips voor mooie glampings in Italië en fijne campings in Italië hieronder.

Werken in buitenland op Roan Camping Italië

Zou jij ook wel eens willen werken in buitenland op Roan camping?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Print Friendly, PDF & Email