Wegdromen bij een wereldkaart aan de muur, wat is jouw volgende reisbestemming of mijmer je nog even terug aan die mooie vakantie herinneringen? Wat de reden ook is, een wereldkaart in je interieur is een must have voor een reisliefhebber.

Wegdromen bij een wereldkaart aan de muur

Vroeger was ik gefascineerd door de wereldkaarten die in het Aardrijkskunde lokaal hingen. Dat vond ik ook gelijk het leukste vak op school. Ik heb nog steeds de alom bekende Bosatlas in mijn boekenkast prijken en van mijn zusje kreeg ik ooit een ‘scratchmap‘ om op te hangen. Het is niet mijn persoonlijke doel op zich om zoveel mogelijk landen af te strepen maar ik vind het wel gaaf om af en toe even stil te staan bij de mooie bestemmingen en plekken waar ik allemaal al geweest ben.

Ooit wil ik nog eens een grote wereldkaart aan de muur ophangen. Maar ik ben er nog niet over uit wat  ik dan zou willen. Wil ik een grote kaart zoals vroeger in het Aardrijkskunde lokaal hing? Wil ik een gave wereldkaart print op hout, aluminium, canvas of op plexiglas? En dan kan je ook nog kiezen voor wereldkaarten die je buiten in de tuin kan ophangen of binnen aan een van de wanden in je huis. Trouwens een fotobehang met een kaart van de wereld is ook tof.

Mooie dingen uitzoeken voor een vakantie interieur in huis vind ik soms net zo lastig als een vakantie zelf uitzoeken. De keuze is reuze en dat is fijn. Ik slaap er nog een paar nachtjes over totdat ik zeker weet wat ik thuis wil ophangen. Denk jij nou direct die wereldkaart wil ik hebben om zelf op te hangen of als cadeau idee voor de aankomende feestdagen? Doe dan mee aan de winactie en maak kans op shoptegoed. Hoe je kans maakt lees je verderop in dit artikel.

Wereldkaart aan de muur

Winactie, maak kans op €75,- shoptegoed!

Wil jij een wereldkaart aan de muur van canvas, aluminium, hout of plexiglas? Deel dan dit artikel op Facebook en vertel wat jouw droombestemming is voor 2019. Wie weet maak jij kans op €75,- shoptegoed dat je kan besteden aan een foto cadeau voor jezelf of voor een ander.

Wil jij thuis een wereldkaart aan de muur?

Print Friendly, PDF & Email