Een luxe en ontspannen zomervakantie in de bergen met het hele gezin doorbrengen kan bij Wellnessresidenz Schalber in Serfaus. De omgeving van Serfaus-Fiss-Ladis biedt volop mogelijkheden voor een fijne zomer in de Oostenrijkse bergen.

Wellnessresidenz Schalber in Serfaus in de zomer

Als de zon schijnt, de lucht blauw is en de omgeving mooi groen, dan ligt het hotel en vooral de zwembaden en de wellnesstuin van Wellnessresidenz Schalber in Serfaus er prachtig bij. Sinds 1993 heeft de familie Schalber al een focus op wellness en dat maakt het vandaag de dag tot een van de grootste en beste wellnesshotels in Serfaus.

Het fijne is dat zij er bij de inrichting al voor hebben gekozen om een apart familie gedeelte in te richten. Zo kunnen families met kinderen ongestoord ontspannen en volwassenen die zonder kinderen reizen ook, in een ander gedeelte van het luxe wellness hotel.

Naast de uitgebreide wellness faciliteiten kan je smullen van alles wat er uit de keuken komt en er zijn volop sportfaciliteiten, om ook tijdens je vakantie aan je conditie te blijven werken. Ook niet onbelangrijk, het hotel bevind zich ook nog eens op een toplocatie dat zowel in de zomer als tijdens de rest van het jaar veel te bieden heeft.

Het Oostenrijkse dorp Serfaus ligt op minder dan 11 uur rijden vanaf Utrecht, de afstand bedraagt iets minder dan 1000 kilometer. Wat Serfaus ook een aantrekkelijke bestemming voor families maakt is het feit dat Serfaus een autovrij dorp is. Wil je je van de ene naar de andere kant verplaatsen in het dorp dan kan je gebruik maken van de ‘Dorfbahn’, een soort ondergrondse metro.

♥ Bekijk hier onze uitgebreide reportage over dit luxe hotel in Serfaus.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Hotel met zwembad buiten in Serfaus

Reistips voor de zomer in Serfaus

Ben je van plan om op de berg te gaan wandelen en met de kabelbaan naar boven te gaan? Wil je je verplaatsen tussen de dorpen Serfaus-Fiss-Ladis? Wil je meerdere attracties en bezienswaardigheden gaan bezoeken? Dan heb je als hotelgast van Wellnessresidenz Schalber in Serfaus extra voordeel want bij aankomst ontvang je de Super Sommer Card. Met deze zomerkaart kan je met korting en soms zelfs gratis gebruik maken van bepaalde faciliteiten.

  1. Ga wandelen of fietsen;
  2. Bezoek het Hög Adventure Park;
  3. Ga met de kabelbaan de berg op;
  4. Stap in de Scneisenfeger rodelbaan;
  5. Waterplezier bij de Murmliwasser speeltuin;
  6. Ga op zoek en beleef geocaching in het Bären Caching Park in Serfaus.

♥ Ontdek hier alles over de zomer in Serfaus.

Krijgen jullie al zin om de zomervakantie door te brengen bij Wellnessresidenz Schalber in Serfaus?

Print Friendly, PDF & Email