Ben jij in charge om het buitenlandse vriendenweekend dit jaar te organiseren? Dit wellness vakantiehuis in Wagrain voor 14 personen is ideaal om mooie vakantie momenten te beleven.

Wellness vakantiehuis Wagrain voor 14 personen

Wagrain is een van de populairste regio’s in Oostenrijk om een vakantie door te brengen in het Salzburgerland. Je stapt de voordeur uit met je vrienden en je kan gelijk gaan wandelen of een mooie fietstocht maken. Er ligt zo’n 250 kilometer aan wandelpaden en zo’n 150 kilometer aan fietspaden in deze omgeving. Langs de routes zijn er verschillende hutten en gezellige almen te vinden voor een welverdiende pauze. Verwen jezelf met regionale specialiteiten, zoals een Brettljause (een plank vol met brood, worst, groenten en vlees hapjes), een zoete Kaiserschmarrn of mijn favoriet, de Kasknocken met een verfrissende Radler.

En voor wie liever lekker een dagje wilt relaxen bij het wellness vakantiehuis in Wagrain is het geen straf want je zal je hier niet vervelen. Het is een zeer stijlvol, chic, knus en gezellig ingericht vakantiehuis in Wagrain voor 14 personen waar je vakantiedromen uitkomen.

Op mooie zomerse dagen kan je zonnebaden in de tuin en opfrissen in het buiten zwembad. Voor wie dol is op de sauna, kan op de begane grond een potje zweten en daarna in de tuin afkoelen. Als een deel van de groep alvast de boodschappen gaat doen in het dorp dat op loopafstand ligt dan kan er daarna door de culinaire vrienden een heerlijke maaltijd op tafel worden getoverd. Goed nieuws voor de BBQ liefhebbers, op het terras staat uiteraard een BBQ die je kan gebruiken zodat je de hele avond van het buitenleven kunt genieten. De indeling van dit luxe wellness vakantiehuis in Wagrain voor 14 personen is als volgt:

  • Begane grond
  • Drie slaapkamers, twee badkamers en een suite met sauna en stoomdouche.
  • Eerste verdieping
  • Twee slaapkamers waarbij de badkamer gedeeld wordt.
  • De ‘living’, woonkamer met houtkachel en de eetkamer.
  • Tweede verdieping
  • Grote en tevens 7e slaapkamer met aangrenzende badkamer en sauna.

*Ontdek hier alles over Lodge of Joy in Wagrain, Oostenrijk.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en via YouTube.

Wellness vakantiehuis Wagrain voor 14 personen

Luxe chalet met sauna in Wagrain in Oostenrijk

Vakantiehuis met sauna Wagrain Oostenrijk

Zou jij je vriendenvakantie in dit wellness vakantiehuis
in Wagrain voor 14 personen willen doorbrengen?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email