Hou je van reizen en van wellness? Dan zijn de wellness rituelen bij Elysium fijne momenten om weg te dromen tijdens een dagje sauna. Een Perzisch rozenritueel, Ceylon, een Uyuni beleving, lekker snoezelen bij Elysium dat klinkt toch heerlijk?

Wellness rituelen bij Elysium

Ontspannen in een boeddhistische grottempel, jezelf scrubben met zout uit Bolivia, ontspannen tijdens een Perzisch rozenritueel in een Rasulruimte, lekker snoezelen en wegdromen tijdens een geurenreis. Bij Elysium in Bleiswijk, een van de top 10 wellnessresorts in Nederland, geniet je van de wondere wellness wereld.

De wellness rituelen bij Elysium laten je wegdromen naar verre oorden waar je wel eens bent geweest of juist naar toe wilt. Je kan kiezen uit vier wereldse wellness rituelen. Of kies voor het detoxritueel bij Elysium. Geef je lichaam een boost met deze verkwikkende behandeling die bestaat uit een lichaamspeeling, een rijk gevoede en warme algenpakking en als afsluiter krijg je een verzorgend gezichtsmasker.

  1. Ceylon beleving;
  2. Uyuni beleving;
  3. Perzisch rozenritueel;
  4. Snoezelen.

Met korting naar Elysium

De behandelingen hierboven zijn in combinatie met een korting op de dagentree. Normaal gesproken is de entree voor Elysium vanaf €25,- per persoon. Kies je voor een dagentree en bijvoorbeeld het detox ritueel bij Elysium dan betaal je €19,95 per persoon. Je kan het detox ritueel ook als duo behandeling beleven.

*Lees meer over het Elysium in Bleiswijk met korting.

Met korting naar Elysium

Wil jij ook wegdromen tijdens een van de wellness rituelen bij Elysium?

Print Friendly, PDF & Email