Hou je van reizen en van wellness? Dan zijn de wellness rituelen bij Elysium fijne momenten om weg te dromen tijdens een dagje sauna. Een Perzisch rozenritueel, Celyon en een Uyuni beleving, dat klinkt toch heerlijk?

Wellness rituelen bij Elysium

Ontspannen in een boeddhistische grottempel, jezelf scrubben met zout uit Bolivia, ontspannen tijdens een Perzisch rozenritueel in een Rasulruimte, lekker snoezelen en wegdromen tijdens een geurenreis. Bij Elysium in Bleiswijk, een van de top 10 wellnessresorts in Nederland, geniet je van de wondere wellness wereld.

De wellness rituelen bij Elysium laten je wegdromen naar verre oorden waar je wel eens bent geweest of juist naar toe wilt. Je kan kiezen uit vier wereldse wellness rituelen. *Feb.2019 > nieuw is het detoxritueel bij Elysium.

  1. Ceylon beleving;
  2. Uyuni beleving;
  3. Perzisch rozenritueel;
  4. Snoezelen.

Tip: winactie met kans op een belevingskoffer met o.a. TREATMENTS® producten, een maandkaart en een tijdschriftenset.  Reserveer je wellness ritueel en ontvang  meer info bij de receptie van Elysium.

Met korting naar Elysium

De behandelingen hierboven zijn in combinatie met een korting op de dagentree. Normaal gesproken is de entree voor Elysium vanaf €17,- per persoon. In combinatie met een van de wellness rituelen zoals hierboven beschreven betaal je nu €15,95 per persoon voor de dagentree en daar bovenop komt de prijs voor het wellness ritueel.

Lees meer over het Elysium in Bleiswijk met korting.

 

Wil jij ook wegdromen tijdens een van de wellness rituelen bij Elysium?

Print Friendly, PDF & Email

Related Post