In mei ben ik met de KLM* rechtstreeks naar Dallas gevlogen. Ik bracht een bezoek aan Texas voor een reisreportage voor Wellness Magazine. De “Lone Star State” zoals Texas ook wel wordt genoemd heeft mij verrast en in een paar dagen beleefde en zag ik genoeg om inspiratie op te doen voor mijn artikel.

Wellness Magazine: Western Wellness in Texas

Western Wellness is de titel van mijn eerste publicatie in een magazine. De reisreportage gaat over mijn bezoek aan de Wildcatter Ranch in Graham, de grote stad Dallas en het gemoedelijke Fort Worth. Van genieten in een schommelstoel tot aan paardrijden op de ranch. Ik beleefde het western gevoel in Fort Worth en keek mijn ogen uit in Dallas. Voor ik weer naar huis terugkeerde ontspande ik één van de vele spa’s die de staat Texas rijk is.

Sinds 18 juli 2015 ligt het magazine in de winkel maar vanwege mijn verblijf in Italië kon ik niet eerder zien hoe het er definitief uit ziet. Ik kon niet wachten om het magazine in het echt te zien. Maandagmiddag stond ik trappelend voor de deur totdat de winkel open ging. Ik liep direct naar het tijdschriften vak en zag daar vanaf pagina 90 mijn artikel over Texas staan. Maar liefst 7 pagina’s lang en niet alleen mijn tekst maar ook al mijn foto’s zijn bij het artikel gepubliceerd.

Glunderend en vol trots stond ik met het magazine in mijn handen. Nieuwsgierig geworden naar mijn verhaal over Texas? Het Wellness Magazine, de “beauty editie” is nu overal te koop.

Mijn reis naar Texas is mogelijk gemaakt door:

Fort Worth Stockyards

Print Friendly, PDF & Email