Wil je samen actief bezig zijn en daarna lekker ontspannen in een wellness hotel met zwembad in See in Oostenrijk? Bekijk dan eens het 4* Active Nature Resort DAS SeeMOUNT.

Samen genieten in wellness hotel met zwembad in See in Oostenrijk

Je wilt naar Oostenrijk op vakantie in de zomer, actief bezig zijn in de bergen, daarna tot rust komen, samen ontspannen en je benen strekken in het zwembad. Wie weet is het 4* Active Nature Resort DAS SeeMOUNT, een in 2021 geopend wellness hotel met zwembad in See in Oostenrijk wat voor jullie.

Zoals de naam van het hotel al zegt is het een ontmoetingsplek voor actieve mensen waar je kan genieten van een actieve levensstijl in de natuur. Alle hotelkamers hebben een balkon zodat je dagelijks de frisse berglucht kan opsnuiven, zowel bij het opstaan als voor het slapen gaan.

Of je nu van wandelen (méér dan 80 routes) of fietsen houdt. Juist wilt gaan klimmen, canyoning of raften wilt beleven. In het Paznauntal in Oostenrijk kan je allerlei zomerse activiteiten beleven. Kies je in de zomermaanden voor een verblijf in het Active Nature Resort DAS SeeMOUNT dan kan je als hotelgast gratis gebruik maken van het openbaar vervoer rond See en kan je één keer per dag gratis een kabelbaan naar keuze de berg op nemen.

Na een actieve dag in de bergen kan je volop genieten van de SpaMOUNT. Op het dak van het wellness hotel met zwembad in See bevind zich de infinity pool met uitzicht op de bergen. Er is een warme whirlpool in de buitenlucht zodat je ook kan bubbelen met uitzicht. In de ruime saunawereld zijn er verschillende stoombaden en sauna’s en ontspannen kan daarna in een van de relaxzones met uitzicht over de bergen van Paznaun.

Goed om te weten is dat het Active Nature Resort DAS SeeMOUNT een hotel is waar ook gezinnen meer dan welkom zijn. Zo is er speciaal voor gezinnen een eigen gezinssauna waar badkleding is toegestaan. Voor stellen die van een romantische vakantie in de bergen willen genieten is het fijn dat er aparte sauna’s zijn.

♥ Bekijk hier alle informatie over het hotel;
♥ Zie hier meer foto’s van de spa- en wellness faciliteiten;
♥ Ontdek hier onze complete reportage over Das Seemount;
♥ Bekijk hier de aanbiedingen naar dit hotel via HotelSpecials;
Huur een auto vanaf Innsbruck Airport, 40 kilometer van het hotel. 

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Wellness hotel met zwembad in See in Oostenrijk

Wandelen Paznauntal Oostenrijk

Zou jij in dit wellness hotel met zwembad in See in Oostenrijk willen verblijven?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email