Je wilt een leuke hotelkamer, verblijven in een hotel vlakbij de piste, aprés skiën, ontspannen in een spa, daarna lekker eten en je vind duurzaamheid belangrijk? Dan zit je goed bij dit wellness hotel in Königsleiten. Maak kennis met het My Alpenwelt Resort.

Wellness hotel in Königsleiten met alles erop en eraan

Als jij een alles-in-één-hotel zoekt voor je wintersportvakantie, dan is het My Alpenwelt Resort in Königsleiten wellicht jouw volgende vakantiebestemming. Het wellness hotel in Königsleiten ligt op een ideale locatie, het is 3 minuten lopen naar de Dorfbahn Königsleiten kabelbaan waarmee je zo de berg op kan naar het skigebied. Het hotel ligt op een hoogte van 1600 meter en het skigebied Königsleiten, dat onderdeel is van het Zillertal Arena, hebben een maximale hoogte van 2505 meter. Dat maakt deze wintersportbestemming een vrij sneeuwzeker skigebied.

Hou je wel van een feestje en aprés skiën? Dan kan je een lekker plekje zoeken in de winterzon en in je skioutfit een dansje doen op de piste. Ook fijn, vlakbij het hotel kan je ook aprés skiën in Königsleiten! Onderaan de Dorfbahn, op zo’n 5 minuten lopen van het hotel vind je de Hannes Alm en de Bergliebe Club. Men zegt dat hier de goede aprés ski feestjes worden gehouden.

Drink niet teveel en blijf niet te lang feesten, je hebt niet voor niets gekozen voor een vakantie in een 4* wellness hotel in Königsleiten. De My Alpenwelt Resort spa is de plek om na een dag in de frisse winterse lucht te ontspannen. Het hotel is onderdeel van de Leading Spa Resorts in Europa. Het fijne is dat je hier het gehele jaar, zowel binnen als buiten kan ontspannen. Je kan zelfs van het binnenzwembad zo naar buiten zwemmen. Het is één van de redenen dat veel mensen kiezen voor dit hotel met zwembad buiten in Königsleiten.

Uiteraard kan je jezelf ook extra verwennen in dit hotel door te kiezen uit een van de spa- en wellness behandelingen die op het menu staan. Een aanrader en echt een lokale specialiteit zijn de hooibaden in de Alpenwelt FelsenBAD & SPA. Dit wellness hotel is namelijk een van de locaties waar je kan ‘hooibaden in Oostenrijk‘.

Onze tip voor een voordelig verblijf is het bekijken van de hotel arrangementen op de website zelf. Er zijn veel 7=6, 5=4 en meer soorten aanbiedingen. Als je rechtstreeks bij het hotel boekt kan je gebruik maken van de extra voordelige tarieven.

*Bekijk hier alle ‘hotel package deals‘.
*Check de reizen met TUI naar My Alpenwelt Resort., met de Jong Intra vakanties en/of met met Sunweb naar het Alpenwelt Resort.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

My Alpenwelt Resort Königsleiten Oostenrijk

Zou jij op wintersportvakantie naar Königsleiten willen?

Print Friendly, PDF & Email