Ik hou ervan, eerst een lekker ontbijt en dan een paar uur skiën. Na een lunch in een berghut terug keren naar een wellness hotel direct aan de piste in Zürs am Arlberg om te ontspannen in een spa.

Wellness hotel direct aan piste Zürs am Arlberg

Het vijfsterren superior luxe wellness hotel Zürserhof in Zürs am Arlberg is een zogenoemd Ski-In & Ski-Out Hotel. Dit wellness hotel ligt direct aan de piste in Zürs am Arlberg en dat is ideaal voor wintersport- en wellness liefhebbers.

Kies je voor een Spa & Ski hotel dat direct aan de piste ligt, dan kan je alles uit je wintersport vakantie halen zonder tijd te verliezen. Je kan immers zo weg skiën naar de skiliften vanuit het hotel en als je zin hebt om te gaan relaxen ski je weer terug het warme hotel in waar de hotelfamilie Skardarasy voor je klaar staat. De persoonlijke service en aandacht is een reden dat vele gasten jaarlijks terugkeren naar dit wellness hotel in de Oostenrijkse bergen.

Het voordeel van een wintersportvakantie in Zürs am Arlberg is dat Skigebied Arlberg een sneeuwzeker skigebied is. Skigebied Arlberg ligt op een hoogte tussen de 1300 en de 2800 meter en het is een van de grootste aaneengesloten skigebieden in Oostenrijk.

Trek die warme wintersport outfit uit en trek je badkleding en badjas maar aan, zodat je snel de 3200 m2 grote Aureus spa kan gaan ontdekken. Stap een warme sauna in, zwem een paar baantjes en relax met uitzicht op de besneeuwde bergen.

Voel je dat je benen na een dag op de piste wel wat aandacht verdienen? Kies dan voor een stevige sportmassage of juist een ontspannende lichaamsmassage die op het spa menu staan. In de Aureus Spa werken de wellness liefhebbers met het Franse beautymerk; La Biosthétique Paris.

Dit kan zo maar een dag zijn tijdens de winter in Zürs am Arlberg. Na een dag als dit heb je vast trek gekregen en dat is zeker goed voor liefhebbers van kazen. In dit wellness hotel direct aan de piste in Zürs al Arlberg presenteren ze maar liefst 200 kaasspecialiteiten uit de hele wereld!

Voor de hotelgasten zijn er afwisselend mediterrane avonden, een mix van een traditioneel Oostenrijks buffet en fondue chinoise diners waarbij je zelf het voedsel klaarmaakt in bouillon. De dag afsluiten kan met een heerlijke wijn of whisky! Heb jij al zin om hier je wintersportvakantie door te brengen?

*Heerlijk, check de Aureus Spa!
**Bekijk meer info en de beschikbaarheid van dit hotel.
***Ontdek hier al mijn persoonlijke reistips voor Oostenrijk

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Wellness Hotel Oostenrijk

Hotel Zürserhof in Zürs am Arlberg Oostenrijk

Zou jij je wintersport vakantie willen doorbrengen in dit
wellness hotel direct aan de piste in Zürs am Arlberg?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email