Zin in een relaxte vakantie in Zuid-Tirol? Wij delen graag dit wellness hotel arrangement in Meransen met je zodat jij volop kan genieten van een ontspannen wellness vakantie in een mooie omgeving op een hoogte van 1500 meter.

Wellness hotel arrangement in Meransen

Haal diep adem en voel je vrij op 1500 meter hoogte in het zonovergoten Meransen in Zuid-Tirol. Het Tratterhof Mountain Sky Hotel is een luxe wellness hotel met een spa die al meerdere awards heeft gewonnen.

De Monte Silva Mountain Spa, die bekroond is met het kwaliteitskeurmerk Premium Spa van de Belvita Leading Wellnesshotels, biedt uitgebreide wellness mogelijkheden op een oppervlakte van maar liefst 4.000 m2.

Er is niets mooiers dan de wereld gewoon te laten voor wat hij is, en in de infinitypools te genieten van het panorama uitzicht op de Dolomieten. Of in alle rust zorg te besteden aan je schoonheid met de eigen cosmeticalijn van het hotel, Monte Silva Cura. De producten maken gebruik van de kracht van het bos, vers bronwater en lokale geneeskrachtige planten voor ultiem welzijn.

Er is een exclusief saunagedeelte dat alleen voor volwassenen is en biedt alpiene wellness op het hoogste niveau. Dagelijks zijn er twee opgietsessies in de panoramasauna, er is een afzonderlijke wellnesszone voor gezinnen en een beautyfarm. Kortom, het biedt alle mogelijkheden voor wellbeing.

Voor de deur van het luxe spa hotel ligt het Altfasstal, waar je in elk jaargetijde van de natuur kan genieten. Zodra het eerste prille groen zijn kop opsteekt, trekken wandelaars en fietsers naar bergmeren, bergweiden en bergtoppen.

De zomerdagen worden nog mooier dankzij het gevarieerde activiteitenprogramma met ademhalings- en boswandelingen, alpacatochten, wandelinformatietafel, fitnesstraining, speciale opgietsessies in de sauna en nog veel meer dat leuk en heilzaam voor je is.

Dat de natuur heel wat schatten te bieden heeft, weten ook de koks van hotel Tratterhof. Bij de boeren in de streek selecteren ze zorgvuldig levensmiddelen van de hoogste kwaliteit om de fijnproevers te verwennen met hun populaire cucina alpina: een heerlijke symbiose van Zuid-Tiroolse kookkunst en mediterrane lekkernijen die worden geserveerd in het panoramarestaurant.

♥ Informeer naar beschikbaarheid van hotel arrangementen.
♥ Lees hier onze uitgebreide informatie over het Tratterhof Mountain Sky Hotel.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en via YouTube.

Vakantie in hotel in Meransen

Yoga arrangementen bij Tratterhof    

De komende tijd staan de yoga specials centraal bij het Tratterhof Mountain Sky Hotel in Meransen. Het hotel biedt een veelzijdig yogaprogramma. Van 2 tot en met 9 juni 2024 kun je bij Kathrin Rottmann dagelijks een sessie “rebalance stretching & yoga” volgen.

Van 9 tot en met 15 juni 2024 verzorgt Gabi Bitzer de lessenreeks “yoga meets pilates”. En van 22 tot en met 29 juni 2024 staat Iyengar-yoga met Anja Bangert op het programma.

  1. 02–09.06.24:
    *Rebalance stretching & yoga met Kathrin Rottmann – prijs p.p.: 7 nachten vanaf 1.002 euro;
  2. 09–15.06.24:
    *Yoga meets pilates met Gabi Bitzer, ideaal voor wie kennis wil maken met yoga en pilates. Prijs p.p.: 7 nachten vanaf 1.078 euro;
  3. 22–29.06.24:
    Iyengar-yoga met Anja Bangert – prijs p.p.: 7 nachten vanaf 1.098 euro.

Reserveer jij een wellness vakantie bij het Tratterhof hotel dan ontvang je gratis de ‘voordeelkaart Almencard Gitschberg Jochtal’. Met deze voordeelpas kan je gratis gebruik maken van het openbaar vervoer en heb je toegang tot meer dan 90 musea in Zuid-Tirol die meedoen. In de periode van 9 mei tot 12 juli 2024 en van 16 september tot 2 november 2024 kan je ook gratis gebruik maken van de Gitschberg Jochtal-kabelbanen.

Wellness hotel arrangement Meransen

Welk wellness hotel arrangement past bij jou?

Print Friendly, PDF & Email