Dat is pas genieten, een wellness arrangement met overnachting. Een wellness moment is al fijn maar als je dat kan uitbreiden met een mini break in Zuid-Limburg en er een overnachting bij reserveert heb je echt even een wellness break.

Wellness arrangement met overnachting 

De tijd nemen voor onszelf hebben wij allemaal zo nu en dan nodig. Een dagje genieten van wellness faciliteiten is heerlijk en kan je goed doen. Soms moet je jezelf even extra in de watten leggen en kiezen voor een wellness minibreak. Een wellness arrangement met overnachting is een uitkomst om je wellness moment te verlengen. Genieten van een weekend in een totaal andere omgeving is vaak al goed voor het ‘well-being’ gevoel.

Ik zocht uit welke hotels er allemaal zijn in Zuid-Limburg en maakte een top 3 van de wellness arrangementen die worden aangeboden via HotelSpecials. Check goed wat er inclusief is en welke deal en kamer het beste bij je past. Want een hotel in een glooiend landschap, de bourgondische gastvrijheid en het verblijf in een klein dorpje, dat kan allemaal in Zuid-Limburg en draagt extra bij aan het wellness gevoel.

 1. City Resort Hotel Sittard, inpandig Wellnessresort Sittard
 2. Bilderberg Kasteel Vaalsbroek
 3. Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard

City Resort Hotel Sittard, inpandig Wellnessresort Sittard

Wil je ontspannen en de keuze hebben tussen een binnen- en buitenzwembad? Dan is Wellnessresort Sittard een aanrader. Het fijne van dit wellnessresort is dat het in het zelfde pand gevestigd is als City Resort Hotel Sittard. Je kan dus genieten van een wellness arrangement met overnachting en gebruik maken van de wellness faciliteiten. Boek je alleen een overnachting in het hotel dan krijg je 50% korting op de dagentree tot Wellnessresort Sittard. Het HotelSpecial wellness arrangement is een deal die je in de gaten moet houden. Hoe fijn is het om in je badjas de kamer uit te lopen zo het wellnessresort in.

De wellness faciliteiten zijn uitgebreid en bestaan uit diverse sauna’s, dompelbaden, whirlpools, hamam en zonnebank. Hou je van gezond en culinaire specialiteiten dan kan je je laten verrassen door de koks. De spa faciliteiten zijn geopend vanaf 10.30 tot en met 22.30, op vrijdag en zaterdag tot 23.30 uur. Geniet jij liever van je wellness arrangement in badkleding dan heb je op dinsdag die kans. Hou er wel rekening mee dat gasten op deze dag zowel zonder- als met badkleding de wellness faciliteiten kunnen gebruiken.

Wellness arrangement Sittard

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

Bilderberg heeft Kasteel Vaalsbroek omgetoverd tot een hotel met wellness faciliteiten. Hoe gaaf is het om te overnachten en te genieten van een wellness arrangement in een kasteel? Qua wellness faciliteiten biedt het Spa & Wellnesscentrum Vaalsbroek een binnenzwembad, bubbelbad, twee sauna’s en een solarium. In het á la carte restaurant de Oude Watermolen worden Franse en regionale gerechten geserveerd. Voor het ontbijt kan je in de Kruidentuin terecht.

Wellness arrangement met overnachting - Zuid Limburg

Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard

Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard is een kleinschalig hotel dat behoort tot de Amrâth hotel groep. Direct naast het hotel ligt het thermencomplex Thermen Born. Ook hier is het fijne dat je via de hotelgang zo naar het thermencomplex kunt wandelen en je dus niet het hotel uit hoeft. Bij Thermen Born is badkleding niet toegestaan behalve uiteraard in het restaurant en de rustruimte.  Goed om te weten is dat iedere laatste dinsdag van de maand vrouwendag is, dus no men allowed. Leuk om te weten is dat het hotel samenwerkt met yoga instructrice April. Na reservering komt zij speciaal naar het wellness hotel toe voor een Hatha yogales of bijvoorbeeld een zwangerschapsyoga les. De kosten voor een uur bedragen €11,-per persoon.

De wellness faciliteiten bij Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard bestaan uit:

 • Finse Löyly sauna met natuurstenen – 95 °C  – houtsoort: Red Ceder
 • Zoutkristelsauna 80 °C – houtsoort: Red Ceder
 • Bio kruidensauna met lichttherapie 70 °C  – houtsoort: Hemlock
 • Infrarood sauna – 50 °C – houtsoort: Red Ceder
 • Binnen- en buitenzwembad met onderwatermuziek
 • Koud- en warm dompelbad
 • Voetenbad, whirlpool, kruiden- en stoombad

*Bekijk de aanbiedingen via Groupon voor Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard.

Thermen Born-Sittard

Wellness arrangement met overnachting via HotelSpecials

Ben jij toe aan een wellness moment en wil je dat uitbreiden met een overnachting? Kies dan voor een wellness arrangement bij HotelSpecials. Op de website is een sectie waarop alle wellness hotels staan vermeld die wellness arrangementen met overnachting aanbieden in de BeNeLux, Duitsland en Frankrijk.

Reistips voor Zuid-Limburg

Wil jij ook wat dingen ondernemen terwijl jij geniet van je wellness arrangement in Zuid-Limburg? Check mijn reistips voor Zuid-Limburg, van wandelen met een ezel, tot een mediation met paarden of juist actief gaan mountainbiken door de grotten van Valkenburg.

 1. Wandelen met een ezel
 2. Mediation met paarden
 3. Mountainbiken in grotten Valkenburg

Ga jij wel eens genieten van een wellness arrangement met overnachting?

 

Print Friendly, PDF & Email