Ik ga op reis en welke tas neem ik mee? Altijd weer een crime, net zoals schoenen. Ik gebruik een rugzak voor mijn outdoor avonturen, een grote handtas voor in de stad, een weekendtas voor naar het strand en een klein tasje voor als ik uitga. Ik sleep dus behoorlijk wat mee als ik op reis ga.

Whats in my bag?

De tas die ik meeneem is afhankelijk van de spullen die ik meeneem. Standaard zit mijn mobiel, sleutels, portemonnee, smart camera, powerbank, en labello in mijn handtas. Maar als ik op reis ben moet mijn camera en extra lenzen natuurlijk ook in de tas. Zo gebeurd het dus dat ik voor elke activiteit een andere tas bij mij draag.

Wat zit er in mijn tas?

Een rugzak voor de outdoor avonturen
Als ik op avontuur ben vind ik een rugzak het makkelijkste. Het draagt lekkerder tijdens het lopen, is makkelijk tijdens het skiën en alles kan erin. Mijn rugzak zit altijd vol met mijn camera, lenzen, opladers, extra geheugenkaarten, selfiestick en persoonlijke spullen.

Welke tas neem ik mee op reis en wat zit erin?

Een grote handtas voor in de stad
In de stad heb ik meestal mijn grote handtas bij me die ik zowel om mijn schouder kan slingeren als schuin kan dragen. Hierin past alles gemakkelijk en zelfs de handige selfie stick kan erin.

Weekend tas voor naar het strand en/of de sauna
Als ik naar het strand of naar de sauna ga vind ik het makkelijk om een grote tas mee te nemen waar alles in past. Momenteel gebruik ik deze blauw witte tas van All Time Favourites.

Welke tas neem ik mee op reis en wat zit erin?

Klein tasje voor als ik uitga
Ik heb een kleine clutch van FAB voor als ik uitga, hier past mijn geld, sleutels en zelfs mijn telefoon in.

Tunesie

Fab-clutch          Fab-clutch

Voor de echte travel in style party’s heb ik een grote clutch van Supertrash waar alles in past wat ik nodig heb.

Supertrash          Supertrash

Wat neem jij voor tas mee op reis?

Print Friendly, PDF & Email