Ik hou van Summer Sports! Heb je mijn fotoreport van twee weken geleden ook gezien waarin ik vertel over mijn top 5 summer sports? In 2010 woonde en werkte ik drie maanden op het Spaanse eiland Tenerife en toen had ik alle tijd voor summer sports in het water. Door het water vliegen op een banaan en jetskiën stond al jaren op mijn bucketlist!

Fun op een banaan

Op elke warme bestemming zie je wel een banaan over het water scheren. Ik vond dat ik het een keer gedaan moest hebben en zo belandde ik met vriendinnen in Tenerife op een banaan. Ik had absoluut niet verwacht dat het zo ontzettend hard zou gaan, dat je er ook giga hard vanaf kan vallen en dat dat best pijnlijk is. Ondanks dat hebben we ook gegierd van het lachen, tja, ik vind dat je dit echt wel een keer gedaan moet hebben!

Fotoreport: Fun op een banaan en jetskien op Tenerife - Spanje

Fotoreport: Fun op een banaan en jetskien op Tenerife - Spanje

Jetskiën – Tenerife

Vrienden worden met iemand van de watersportschool is het beste wat je kan doen. De ene keer racete ik op een banaan voorbij. Ik vloog door de lucht tijdens het parasailen en scheurde over het water op een jetski. Jammer is dan wel weer dat er alleen foto’s zijn gemaakt dat ik geklemd aan mijn vriendinnen zit want ik heb toch echt ook zelf even gescheurd. Maar goed, wat een lol hebben we gehad! Zie je de grijns op het gezicht van mijn vriendin die haar best doet om zo hard mogelijk te gaan in de hoop dat wij eraf vallen? Het is haar niet gelukt;)!

Jetskiën Tenerife

Fotoreport: Fun op een banaan en jetskien op Tenerife - Spanje

Jetskiën - Tenerife - Spanje

Watersport in Tenerife

Friends uitje! Jetskien

Hou jij van snelheid op het water?

Print Friendly, PDF & Email