Bahhh regen, wat moet ik nou doen? Ik word zelf ook echt niet blij van regen op reis maar mocht je je afvragen: ‘wat te doen in Den Haag als het regent’? Dan valt er genoeg te verzinnen! Ik woon in Den Haag dus het komt vaak zat voor dat ik graag iets leuks wil doen als het met bakken uit de hemel komt. Al die tips voor wat je kan doen in Den Haag heb ik nu verzameld voor je.

Wat te doen in Den Haag als het regent? Dit!

Getver het komt met bakken uit de hemel zetten, uitgerekend als jij een lekker weekend weg naar Den Haag hebt gepland. Ik snap je teleurstelling! Maar wees niet te lang getreurd er is genoeg leuks te doen in Den Haag. Travel around with me ontdek wat je allemaal kan doen in Den Haag als het slecht weer is.

*Bekijk ook deze winter in Den Haag tips!

Beleef winters Den Haag

Stap in de VR wereld bij The Park Playground in Den Haag 

We hebben weer een nieuwe hotspot in Den Haag die ideaal is om naar toe te gaan als het regent in de Hofstad. Ben jij helemaal gek van Virtual Reality en alles wat daarmee te maken heeft? Dan moet je naar The Park Playground in Den Haag.

The Park is al razen populair in steden als Breda en Eindhoven en nu hebben ze ook eindelijk een vestiging in Den Haag op de Binckhorst. Heb jij altijd al willen jagen op zombies, mollen willen vangen in Australië of gijzelaars willen bevrijden? In Den Haag kan het allemaal. Trommel je vrienden op en ga gezellig met zijn twee wat leuks doen.

*Nu je toch op de Binckhorst bent, bekijk deze Street Art op de Binckhorst in Den Haag

Maak de tofste foto’s bij YOUSEUM in The Mall of The Netherlands

Hou jij ervan om leuke inspirerende foto’s te maken en deel je die maar al te graag op social media? Pak je kans en maak de tofste foto’s, ga snel met korting naar Youseum in Leidschendam in de Mall of the Netherlands, hét social media museum van Europa.

Ideaal voor een vriendinnen avond uit, want de shoppingmall is natuurlijk de place to be voor shopliefhebbers. En je kan er úren blijven hangen, want er zijn ook meerdere restaurants, een bioscoop en bowlingbaan. En heb je geen zin om naar huis te gaan? Dan kan je blijven slapen in het naast The Mall of the Netherlands gelegen Fletcher Hotel.

Het ene moment is het #Selfietime, de volgende kamer is écht #Instagrammable, je kan een #Picoftheday shooten of een toffe Boomerang of TikTok video uploaden!

*Koop hier nu je tickets voor Youseum in Leidschendam!
**Liever naar Amsterdam? Koop hier je tickets voor Youseum Amsterdam.
***Naast The Mall of the Netherlands zit een Fletcher Hotel, ideaal om te blijven slapen.

Social Media Museum Leidschendam

Lekker voordelig floaten in Den Haag met korting

Wil jij ervaren hoe het is om gewichtloos te drijven op zout water? Geef jezelf of iemand anders een wellness cadeau en ga met korting floaten in Den Haag bij FloatSpa aan de Volendamlaan.

Uit onderzoek is naar voren gekomen dat floaten goed is voor mensen die last hebben van stress, overbelasting en oververmoeidheid. Als je voor de eerste keer gaat floaten zal het even wennen zijn en duurt het mogelijk even voordat je je kan overgeven aan het gevoel. Sommige mensen raken gelijk in een zen modus en anderen moeten meerdere keren gaan floaten om in een relaxte toestand het floaten te kunnen ervaren. Met deze aanbieding bij FloatSpa in Den Haag kan je het in elk geval eens voordelig proberen.

*Met korting floaten in Den Haag via Tiqets.
**Bied via Ticketveiling en maak voordelig kennis met floaten.

Floaten in Barcelona

Print Friendly, PDF & Email