Bahhh regen, wat moet ik nou doen? Ik word zelf ook echt niet blij van regen op reis maar mocht je je afvragen: ‘wat te doen in Den Haag als het regent’? Dan valt er genoeg te verzinnen! Ik woon in Den Haag dus het komt vaak zat voor dat ik graag iets leuks wil doen als het met bakken uit de hemel komt. Al die tips voor wat je kan doen in Den Haag heb ik nu verzameld voor je.

Wat te doen in Den Haag als het regent? Dit!

Getver het komt met bakken uit de hemel zetten, uitgerekend als jij een lekker weekend weg naar Den Haag hebt gepland. Ik snap je teleurstelling! Maar wees niet te lang getreurd er is genoeg leuks te doen in Den Haag. Travel around with me ontdek wat je allemaal kan doen in Den Haag als het slecht weer is.

*Bekijk ook deze winter in Den Haag tips!
**Ook fijn, dit kan je allemaal gratis doen in Den Haag & Scheveningen.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Beleef winters Den Haag

Stap in de VR wereld bij The Park Playground in Den Haag 

We hebben weer een nieuwe hotspot in Den Haag die ideaal is om naar toe te gaan als het regent in de Hofstad. Ben jij helemaal gek van Virtual Reality en alles wat daarmee te maken heeft? Dan moet je naar The Park Playground in Den Haag.

The Park is al razen populair in steden als Breda en Eindhoven en nu hebben ze ook eindelijk een vestiging in Den Haag op de Binckhorst. Heb jij altijd al willen jagen op zombies, mollen willen vangen in Australië of gijzelaars willen bevrijden? In Den Haag kan het allemaal. Trommel je vrienden op en ga gezellig met zijn twee wat leuks doen.

*Op de Binckhorst? Bekijk deze Street Art op de Binckhorst in Den Haag

Maak de tofste foto’s bij YOUSEUM in The Mall of The Netherlands

Hou jij ervan om leuke inspirerende foto’s te maken en deel je die maar al te graag op social media? Pak je kans en maak de tofste foto’s, ga snel met korting naar Youseum in Leidschendam in de Mall of the Netherlands, hét social media museum van Europa.

Ideaal voor een vriendinnen avond uit, want de shoppingmall is natuurlijk de place to be voor shopliefhebbers. En je kan er úren blijven hangen, want er zijn ook meerdere restaurants, een bioscoop en bowlingbaan. En heb je geen zin om naar huis te gaan? Dan kan je blijven slapen in het naast The Mall of the Netherlands gelegen Fletcher Hotel.

Het ene moment is het #Selfietime, de volgende kamer is écht #Instagrammable, je kan een #Picoftheday shooten of een toffe Boomerang of TikTok video uploaden!

*Koop hier nu je tickets voor Youseum in Leidschendam!
**Liever naar Amsterdam? Koop hier je tickets voor Youseum Amsterdam.
***Naast The Mall of the Netherlands zit een Fletcher Hotel, ideaal om te slapen.

Social Media Museum Leidschendam

Lekker ontspannen in privé sauna Den Haag 

Koud geworden van de regen? Warm op in een privésauna in Den Haag! Kijk welke er nog beschikbaar zijn en reserveer bijvoorbeeld een arrangement van 2, 5 uur. Geen spullen bij je? Geen probleem! Bij de meeste privé sauna’s in Den Haag is alles aanwezig wat je nodig hebt.

*Bekijk hier alle privé sauna’s in Den Haag en omgeving.

Wat te doen als regent Den Haag

Wat verzin jij om te doen als het regent tijdens een stedentrip?

Print Friendly, PDF & Email