Er is zoveel wat jij niet ziet maar wat wel leuk is om te delen. Reis mee achter de schermen en zie wat er nog meer gebeurd.

Wat jij niet ziet, reis mee achter de schermen

Ik besef mij goed dat veel van wat ik doe bij mensen tot de verbeelding spreekt. Avonden lang cocktails proeven, afreizen naar de mooiste tropische bestemmingen, slapen in de meest luxe wellness hotels en roadtrips naar alle uithoeken van de wereld. Op Travelaroundwithme.com verschijnen de mooiste foto’s van al deze reizen. Deze foto’s worden enigzins bewerkt qua kleuren maar wat je ziet is echt.

Wat jij niet ziet zijn al die foto’s achter de schermen. Van hoe een foto tot stand komt tot wat je er soms voor over moet hebben om de beste foto’s te maken. Reis mee achter de schermen want vanaf nu zal ik dit artikel steeds updaten met de leukste beelden; ‘behind the scene’s’.

Op de foto met een lokale celebrity

Ook reisjournalisten zijn gewone mensen die helemaal enthousiast kunnen worden als zij een celebrity ontmoeten. Zo ook mijn Franse collega tijdens een persreis naar Vis, Kroatië, waar we naar toe gingen omdat Mamma Mia deel 2 daar is opgenomen. Deze vrouw speelt een gastrol in Mamma Mia 2 en dat betekende dat een groot deel van de groep hun camera’s met telelenzen tevoorschijn toverde om dit moment vast te leggen. En de meeste journalisten wilde ook even een persoonlijk foto moment met haar.

Wat jij niet ziet

Cocktails drinken voor werk tot ziek worden aan toe

Ja Henriëtte, natuurlijk! Jij gaat cocktails drinken voor werk! Inderdaad, collega blogger Jody en ik hadden het idee om onze eigen cocktail tour door Den Haag te gaan maken. Als we elke keer langs twee cocktailsbars in Den Haag gaan kunnen wij uiteindelijk onze persoonlijke tips voor een avond uit in Den Haag bij de beste cocktail bars presenteren. Super leuk natuurlijk, gezellig en ook nog eens lekker. Totdat je dingen moet proeven die je niet zo lekker vind. Zoals het pure Mezcal dat mij absoluut niet smaakte. En dat proeven gaat maar door hé, de barmannen hadden er ook zin in. Dit zijn juist die foto’s die je niet snel terugziet in een artikel.

Shotjes proeven

Print Friendly, PDF & Email

Related Post