Wat is een overnachting waard? Dat is de vraag van het Dorint Airport-Hotel in Amsterdam. Onlangs zijn vele kamers gerenoveerd en als gast ben je eind oktober welkom om de nieuwe kamers te ontdekken.

Overnachten nabij het vliegveld

Een vroege ochtendvlucht of een nachtelijke aankomst, voor vele reizigers is het lastig of onmogelijk om met het openbaar vervoer het vliegveld te bereiken. In plaats van hoge parkeerkosten of het aankijken van je lieve vrienden of familie kan je er ook voor kiezen om te overnachten in een hotel nabij het vliegveld.

Ik heb het geluk dat ik nabij Den Haag Centraal woon en tot nu toe heb ik altijd het vliegveld kunnen bereiken met het openbaar vervoer. Maar volgende week vertrekt mijn vlucht naar Athene zo vroeg dat ik voor de eerste keer ga ervaren wat het is om dichtbij een vliegveld te overnachten.

Als lezer van mijn blog heb jij nu ook de mogelijkheid om te testen wat het is om nabij een vliegveld te overnachten. Bij deze nodig ik je dan ook graag uit om gebruik te maken van de onderstaande aanbieding om het hotel te testen en te vertellen aan Dorint wat jij van het hotel vindt. Op onderstaande foto’s zie je één van de gerenoveerde kamers.

Gerenoveerde kamer Dorint Airport-Hotel Amsterdam

Voorwaarden overnachting

  • Een reservering is alleen mogelijk voor 1 nacht op 24, 25 of 26 oktober
  • Er is een maximum van 2 personen per kamer
  • Ontbijt, lunch en diner kunnen optioneel worden bijgeboekt tegen betaling.
  • Geef feedback online en beslis zelf wat de overnachting waard is

Reserveringen kunnen worden gemaakt via reservations.amsterdam@dorint.com met als onderwerp ‘lanceringsaanbieding’. Zorg wel dat je er snel bij bent want er is maar beperkte beschikbaarheid.

Dorint Airport-Hotel in Amsterdam
Amsterdam Sloterweg 299
1171 VB Badhoevedorp

Overnacht jij wel eens in een hotel nabij het vliegveld?

© Alle foto´s in dit artikel zijn eigendom van Dorint Airport-Hotel en mogen niet zonder toestemming gebruikt worden.

Print Friendly, PDF & Email