Wanneer zijn de KLM Wereld Deal Weken 2020? Als je dat namelijk weet kan je rekening houden met het boeken van je vliegtickets. Want KLM aanbiedingen zijn toch weer mooi meegenomen om voordelig te kunnen vliegen met KLM. De KLM Wereld Deal Weken 2020 in september gaan niet door!

Wanneer zijn de KLM Wereld Deal Weken 2020

De KLM Wereld Deal Weken zijn inmiddels zo bekend dat veel mensen speciaal op deze KLM aanbiedingen wachten. En dat is ook niet zo gek, want waarom zou je meer betalen als het goedkoper kan. Soms is het even een paar dagen wachten en dat kan je zo maar tientallen Euro’s schelen.  Twee keer per jaar stunt de KLM met aanbiedingen tijdens de speciale Wereld Deal weken.

Of je nu naar Afrika op reis wilt of naar Azië of Latijns Amerika wilt vliegen. Of heb je meer zin in een vakantie naar Sri Lanka? Waar je ook heen wilt check de KLM aanbiedingen om te zien of er voor jou een goedkoop vliegticket bij zit. De KLM Wereld Deal Weken zijn weer gestart! Tot en met 27 januari zijn er meer dan 100 werelddeals te boeken via de onderstaande link:

 • Bekijk de vliegtickets met KLM die NU boekbaar zijn.
  Onder andere de onderstaande reisbestemmingen zijn nu in de aanbieding:
  • New York City vanaf 329 EUR
  • Toronto vanaf 349 EUR
  • Edmonton vanaf 449 EUR
  • Curacao vanaf 479 EUR
  • Bali vanaf 549 EUR

 

Vliegen met KLM

Extra korting KLM Wereld Deal Weken 2020

De KLM aanbiedingen zijn al fijn tijdens de KLM Wereld Deal Weken maar Vliegtickets.nl en Tix.nl doen er nog een schepje bovenop. Boek jij je goedkope vliegticket via de website van Vliegtickets.nl dan kan je nog eens rekenen op €20,- korting extra en via Tix.nl krijg je €15,- korting extra! Zo hou je nog meer geld over voor een lekkere cocktail of die ene leuke activiteit op reis die je altijd al eens wilde doen. Let op, de korting is al verwerkt in de prijs.

Extra korting KLM Wereld Deal Weken 2019

KLM WereldDealWeken 

De KLM Wereld Deal Weken duren meestal maximaal twee weken en zijn er 2 keer per jaar. Meestal zijn de KLM aanbiedingen in de eerste of tweede week van januari en eind augustus of begin september. Meld je aan voor de nieuwsbrief van KLM en je bent als eerste op de hoogte van de aanbiedingen.

Zijn KLM WereldDealWeken echt goedkoper?

Tijdens de KLM WereldDealWeken stunt KLM volop met aanbiedingen voor vliegtickets. Maar zijn de vliegtickets tijdens de KLM WereldDealWeken echt goedkoper dan op andere momenten in het jaar? Het antwoord daarop is ja en nee. Ja er zijn wel degelijk aanbiedingen.

En nee, de genoemde vliegticket aanbiedingen zijn niet alleen tijdens de KLM WereldDealWeken beschikbaar maar kunnen ook op een ander moment boekbaar zijn. Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van de vluchten bij KLM. Tijdens de actie van KLM ontvang je kortingen op vliegtickets naar verschillende bestemmingen. Vlieg je vaker met KLM naar een bestemming? Houd het thuisfront op de hoogte en laat je vlucht volgen door je familie en vrienden. Dan kunnen ze precies zien waar je bent in de lucht via de website van VluchtVolgen24.nl.

Je kan dus een goedkoop vliegticket bij KLM bemachtigen maar het kan ook zijn dat die er op een ander moment ook is. Wat mij betreft maak je gebruik van de KLM WereldDealWeken als je nu op zoek bent naar een ticket voor een bepaalde bestemming als jij blij bent met de prijs.

KLM aanbiedingen

Het kan ook lonen om de regulieren KLM aanbiedingen in de gaten te houden. Sommige reisbestemmingen zijn nou eenmaal goedkoper in een andere periode van het jaar dan tijdens de KLM WereldDealWeken.

Wanneer zijn de KLM Wereld Deal Weken 2020? Heb jij ze in je agenda staan?

Print Friendly, PDF & Email