Wanneer zijn de KLM Wereld Deal Weken 2024? Tegenwoordig is de naam veranderd en kan je tijdens de KLM Real Deal Dagen gebruik maken van voordelige en goedkopere KLM aanbiedingen. Handig! Want zo kan je goedkoper met de KLM vliegen. De KLM Real Deal Dagen zijn meestal twee keer per jaar, ontdek snel wanneer zodat je kan besparen op reis.

Wanneer zijn de KLM Wereld Deal Weken 2024
NIEUW > KLM Real Deal Dagen

De KLM Wereld Deal Weken zijn inmiddels van naam veranderd, tegenwoordig zijn het de KLM Real Deal Weken! Er zijn veel reizigers die speciaal op deze KLM aanbiedingen wachten voor goedkopere vliegtickets naar populaire KLM bestemmingen. En dat is ook niet zo gek, want waarom zou je meer betalen als het goedkoper kan?! Soms is het even een paar dagen wachten en dat kan je zo maar tientallen Euro’s schelen.  Twee keer per jaar stunt de KLM met aanbiedingen tijdens de speciale Real Deal Dagen.

De KLM Real Deal Dagen worden meestal twee keer per jaar georganiseerd en duren twee weken. Dat betekent dat jij binnen die twee weken alle KLM aanbiedingen kan bekijken en kan beslissen welke goedkope vliegtickets naar populaire KLM bestemmingen je wilt boeken. Meestal zijn de KLM aanbiedingen in de eerste of tweede week van januari en eind augustus of begin september. Hou deze pagina in de gaten en je bent als eerste op de hoogte van de aanbiedingen van KLM.

Of je nu naar Afrika op reis wilt, Azië wilt ontdekken, een rondreis door Latijns Amerika wilt maken of wilt genieten op de mooiste stranden in Sri Lanka. Waar je ook heen wilt vliegen, check altijd de KLM Deals en KLM aanbiedingen om te zien of er voor jou een goedkoop vliegticket bij zit.

✈ Check hier alle KLM deals en aanbiedingen;
✈ Bekijk hier alle vluchten van KLM bij Skyscanner;
✈ Lees ook: Regels en afmetingen handbagage KLM;
Meld je gratis aan voor KLM Flying Blue programma en spaar voor voordelen.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Vliegen met KLM

Extra tips voor goedkope KLM vliegtickets boeken

  1. Wees er snel bij! Tijdens de KLM Real Deal Dagen zie je gelijk de beste KLM aanbiedingen en KLM deals;
  2. Kijk ook eens naar vertrek vanaf andere luchthaven met KLM, het kan honderden Euro’s schelen om via Frankfurt of Brussel te reizen. Het duurt langer, maar als je de tijd hebt kan je hiermee besparen op je reis met KLM.

✈ Check hier alle KLM deals en aanbiedingen;
✈ Bekijk hier alle vluchten van KLM bij Skyscanner.

Met KLM naar Gdansk vliegen

Zijn KLM Wereld Deal Weken echt goedkoper?

Tijdens de KLM Wereld Deal Weken was het al zo en nu tijdens de KLM Real Deal Dagen stunt KLM ook volop met aanbiedingen voor vliegtickets. Maar zijn de vliegtickets tijdens de KLM Real Deal Dagen echt goedkoper dan op andere momenten in het jaar? Het antwoord daarop is ja en nee. Ja er zijn wel degelijk goede KLM Deals en KLM aanbiedingen.

En nee, de genoemde KLM vliegticket aanbiedingen zijn niet alleen tijdens de KLM Real Deal Dagen beschikbaar en boekbaar, maar kunnen ook op een ander moment beschikbaar zijn. Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van de vluchten bij KLM en vraag en aanbod.

Tijdens de actieperiode van de KLM Real Deal Dagen ontvang je kortingen op KLM vliegtickets naar verschillende populaire KLM bestemmingen. Wat mij betreft maak je gebruik van de KLM acties als je nu op zoek bent naar een vliegticket voor een bepaalde bestemming als jij blij bent met de prijs. Bedenk jij half augustus ik wil op reis en heb je de tijd en ben je flexibel, dan kan het lonen om even te wachten.

Daarnaast raad ik aan om altijd een vergelijkend warenonderzoek te doen. Begrijp mij niet verkeerd, ik ben een fan van vliegen met KLM en inmiddels een gewaardeerd KLM Silver Flying Blue member. Maar over het algemeen is KLM vaak aan de prijs en kan vliegen met andere luchtvaartmaatschappijen goedkoper zijn. Zo reis ik zelf bijvoorbeeld binnenkort naar de Filipijnen, dat vliegticket is €1000,- per persoon goedkoper dan dezelfde vluchtdata bij KLM. Het kan dus zeker lonen om verder te kijken en aan de hand daarvan te bepalen met welke vliegticket prijs jij blij bent.

✈ Check hier alle KLM deals en aanbiedingen;
✈ Bekijk hier alle vluchten van KLM bij Skyscanner.

Wanneer zijn de KLM Wereld Deal Weken 2024? Heb jij ze in je agenda staan?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Print Friendly, PDF & Email