Wanneer zijn de KLM Wereld Deal Weken 2019? Als je dat namelijk weet kan je rekening houden met het boeken van je vliegtickets. Want KLM aanbiedingen zijn toch weer mooi meegenomen om voordelig te kunnen vliegen met KLM.

Wanneer zijn de KLM Wereld Deal Weken 2019

De KLM Wereld Deal Weken zijn inmiddels zo bekend dat veel mensen speciaal op deze KLM aanbiedingen wachten. En dat is ook niet zo gek, want waarom zou je meer betalen als het goedkoper kan. Soms is het even een paar dagen wachten en dat kan je zo maar tientallen Euro’s schelen.  Twee keer per jaar stunt de KLM met aanbiedingen tijdens de speciale Wereld Deal weken.

Of je nu naar Afrika op reis wilt of naar Azië of Latijns Amerika wilt vliegen. Of heb je meer zin in een vakantie naar Sri Lanka? Waar je ook heen wilt check de KLM aanbiedingen om te zien of er voor jou een goedkoop vliegticket bij zit. LET OP; de KLM Wereld Deal Weken starten weer in september. 

 

Extra korting tijdens KLM Wereld Deal Weken 2019

De KLM aanbiedingen zijn al fijn tijdens de KLM Wereld Deal Weken maar Vliegtickets.nl en WTC.nl doen er nog een schepje bovenop. Boek jij je goedkope vliegticket via de website van Vliegtickets.nl of WTC.nl dan kan je nog eens rekenen op €30,- korting extra! Zo hou je nog meer geld over voor een lekkere cocktail of die ene leuke activiteit op reis die je altijd al eens wilde doen. Let op, de korting is al verwerkt in de prijs.

KLM WereldDealWeken 

De KLM Wereld Deal Weken duren meestal maximaal twee weken en vind je 2 keer per jaar. Meestal zijn de KLM aanbiedingen in de eerste of tweede week van januari en in september. Meld je aan voor de nieuwsbrief van KLM en je bent als eerste op de hoogte van de aanbiedingen.

KLM aanbiedingen

Het kan ook lonen om de regulieren KLM aanbiedingen in de gaten te houden. Sommige reisbestemmingen zijn nou eenmaal goedkoper in een andere periode van het jaar dan tijdens de KLM WereldDealWeken.

Wanneer zijn de KLM Wereld Deal Weken? Heb jij ze in je agenda staan?

Print Friendly, PDF & Email

Related Post