Wanneer zijn de KLM Wereld Deal Weken 2018? Als je dat namelijk weet kan je rekening houden met het boeken van je vliegtickets. Want KLM aanbiedingen zijn toch weer mooi meegenomen.

Wanneer zijn de KLM Wereld Deal Weken 2018

De KLM Wereld Deal Weken zijn inmiddels zo bekend dat veel mensen speciaal op deze KLM aanbiedingen wachten. En dat is ook niet zo gek, want waarom zou je meer betalen als het goedkoper kan. Soms is het even een paar dagen wachten en dat kan je zo maar tientallen Euro’s schelen.  Twee keer per jaar stunt de KLM met aanbiedingen tijdens de speciale Wereld Deal weken.

Of je nu naar Afrika op reis wilt of naar Azië of Latijns Amerika wilt vliegen. Of heb je meer zin in een vakantie naar Sri Lanka? Waar je ook heen wilt check de KLM aanbiedingen om te zien of er voor jou een goedkoop vliegticket bij zit. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze KLM aanbiedingen:

• Toronto vanaf 339 EUR
• New York City vanaf 399 EUR
• Orlando vanaf 449 EUR
• Aruba vanaf 499 EUR > Lees meer over reistips voor Aruba
• Edmonton vanaf 527 EUR > Lees meer over reistips voor Edmonton en Jasper
• Shanghai vanaf 599 EUR

Extra korting tijdens KLM Wereld Deal Weken 2018

De KLM aanbiedingen zijn al fijn tijdens de KLM Wereld Deal Weken maar Vliegtickets.nl doet er nog een schepje bovenop. Boek jij je goedkope vliegticket via de website van Vliegtickets.nl dan kan je nog eens rekenen op €25,- korting extra! Zo hou je nog meer geld over voor een lekkere cocktail of die ene leuke acticiviteit op reis die je altijd al eens wilde doen. Let op, deze actie is geldig tot en met 24 september 2018.

KLM Wereld Deal Weken 2019

De KLM Wereld Deal Weken duren meestal maximaal twee weken en vind je 2 keer per jaar. Meestal zijn de KLM aanbiedingen in de eerste of tweede week van januari en in september. Meld je aan voor de nieuwsbrief van KLM en je bent als eerste op de hoogte van de aanbiedingen.

Wanneer zijn de KLM Wereld Deal Weken? Heb jij ze in je agenda staan?

Print Friendly, PDF & Email

Related Post