Ben jij dol op suppen en heb je inmiddels je eigen SUP board? Ontdek waar je allemaal kan gaan suppen en wat mooie SUP routes in Europa zijn. Lekker actief bezig zijn op het water in de zomer!

Waar suppen? Mooie SUP routes in Europa

Suppen is in een korte tijd een populaire watersport geworden. Inmiddels heb ik in de omgeving van waar ik woon aardig wat gesupt en daarnaast ook al een paar keer op reis. Het wordt hoog tijd dat ik met vrienden weer eens afspreek om een mooie SUP route in Europa uit te stippelen.

*Handige tips en ervaringen voor een SUP Board kopen.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Suppen op zee

Suppen in Den Haag en Scheveningen

Ga je een dagje of weekend naar Den Haag of Scheveningen? Neem je SUP Board mee want er zijn veel leuke plekken om te gaan suppen. Heb je geen eigen SUP Board dan kan je ook een sup huren.

*Leren suppen in Den Haag kanhier;
**Suppen in Den Haag, de leukste plekken op een rij.

Waar suppen? Mooie SUP routes in Europa

Tips voor suppen in Oostenrijk

*Bekijk hier al mijn reistips voor Oostenrijk.

Ga op Sup Safari in het SalzburgerLand

Ga op Sup Safari! Wat houdt het in? Je stippelt een route uit, waarbij je iedere dag over een ander meer in SalzburgerLand supt. Start bijvoorbeeld op de turkooisblauwe Fuschlsee en vervolg je supavontuur naar de bekende Wolfgangsee.

En wat dacht je van lekker rustig peddelen op de Obertrumersee en de Mattsee, terwijl je geniet van het idyllische landschap om je heen? Sluit je supreis racend af op een zogenoemde ‘hardboard’ op de Wallersee. Zo zie je 5 meren in 5 dagen. Je supt je suf, maar het is het ‘meer’ dan waard!

Waar suppen? Mooie SUP routes in Europa

Ga het meer op voor Suppen op de Fuschlsee

Het is een van de meeste populaire watersporten van de laatste tijd, suppen, oftewel Stand-Up Paddleboarding. En waar kan je beter suppen dan op de mooie Fuschlsee in het Salzburgerland?!

*Ga overnachten aan de Fuschlsee bij Ebner’s Waldhof;
**Dit kan je allemaaldoen bij de Fuschlsee in de lente en zomer.

Mooie SUP routes Europa

Ga suppen op Durlaßboden in omgeving Königsleiten – Oostenrijk

Voor wie dol is op watersport, ga suppen op Durlaßboden. Neem je eigen SUP mee op vakantie of huur ter plaatse een SUP en ga op je eigen tempo het stuwmeer ontdekken.

Doen zomer in Königsleiten Oostenrijk

Suppen in de Caracasbaai op Curaçao

Zin om actief bezig te zijn op reis en wat te zien? Ga suppen in de Caracasbaai op Curaçao. Al peddelend ga je suppend naar de mangrovebossen en verteld de sup gids alles over de natuur en het onderwaterleven. Je kan zelfs door de ‘tunnel of love’.

*Meer info over suppen in de Caracasbaai op Curaçao.

Suppen in de Caracasbaai op Curaçao

Waar zou jij wel eens willen gaan suppen?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email