Ben jij gek op vuurwerk en wil je het mooie vuurwerk in Disneyland Parijs zien? Reis begin november naar Disney’s magische vuurwerk festival, dé vuurwerk show in Disneyland Parijs. Geniet van het spectaculaire vuurwerk op Lake Disney tijdens de Bonfire show en bekijk ook zeker de Disney Illuminations Show met vuurwerk op het Kasteel van Doornroosje.

Vuurwerk Disneyland Parijs 2023 (Disney Dreams Show)

Ik ben echt gek op vuurwerk en reis heel de wereld over voor de mooiste vuurwerk shows! Als je dan toch reisplannen hebt om naar Disneyland te gaan combineer je bezoek dan en ga ten tijde van het vuurwerk festival naar Disneyland Parijs.

De vuurwerkshow in november is geïnspireerd op de beroemde Bonfire Night in Londen, hier kan je meer lezen over andere vuurwerkshows in Europa. Ik ben in november naar het Magische Vuurwerk Festival in Disney geweest, dit vind elk jaar plaats in de eerste week van november.

Hoe laat is het vuurwerk op Lake Disney begin november tijdens Disney’s Magische Vuurwerk en Bonfire? Het vuurwerk op Lake Disney vind plaats om 20.30 uur.

Wat is het tijdstip van het vuurwerk in Disney bij het kasteel? Het vuurwerk bij het kasteel in Disneyland Parijs is onderdeel van de Disney Illumination Show. De Illumination show in combinatie met het vuurwerk begint altijd op de tijd dat het park sluit. Doordeweeks is dat in de winterperiode om 18.00 uur en in het weekend is dat om 22.00 uur. De vuurwerk show bij het Kasteel van Doornroosje duurt ongeveer 20 minuten. *Let op; in het geval van slecht weer kan het geannuleerd worden. Gezien de openingstijden per maand verschillen kan je hier de kalender bekijken en zien hoe laat Disneyland sluit op jouw reisdata.

Reserveer voor het Magische Vuurwerk Festival in november.

*Ontdek hier alles over met kerst naar Disneyland Paris.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Magisch Vuurwerkfestival Disneyland Parijs november

Magisch Vuurwerkfestival Disneyland Parijs november 2023

Wil jij met de kerst naar Disneyland Parijs en genieten van de kerstsfeer? Zorg dan dat jij je bezoek aan Disneyland Parijs plant rondom de eerste week van november. Het vuurwerk festival in november is geïnspireerd op de wereldberoemde Bonfire Nights in Londen.

Tijdens het Magische Vuurwerk Festival wordt Lake Disney opgelicht met een fantastische vuurwerkshow die maar liefst een kwartier duurt. Lake Disney ligt aan het einde van Disney Village en is buiten het attractiepark van Disney zelf. Zorg dat je minimaal een half uur voor aanvang van het vuurwerk al bij Lake Disney bent want het is druk! De beste locatie vind ik als je even doorloopt voorbij de trappen van Hotel New York richting Hotel Newport Bay.

> Boek nu voor het Magische Vuurwerk Festival in november via OAD.
*Reserveer het OAD Disney auto arrangement en regel zelf je treintickets naar Disneyland Parijs met NS Internationaal

Vuurwerkfestival Disneyland Parijs

Vuurwerk Festival Disney

Vuurwerk Disney Illuminations 2023

Een show die je niet mag missen tijdens je bezoek aan Disneyland Parijs is Disney Illuminations. De spectaculaire show vind iedere avond plaats bij het Kasteel van Doornroosje een uur vóór sluitingstijd van Disneyland Parijs. De tijden van de avondshow Disney Illuminations begint doordeweeks om 19.00 uur en in het weekend om 22.00 uur. Zorg dat je minimaal 45 minuten voordat de show begint op het plein staat voor het Kasteel van Doornroosje wil je nog de kans hebben vooraan te staan.

Voordeel is dat het vuurwerk de lucht in gaat en de lichtprojectie tijdens Disney Illuminations op het hele kasteel plaats vind dus als je wat later bent en je staat verder naar achteren kan je de show ook nog heel goed zien. Het mooie aan deze lichtprojectie show is dat alle klassieke en nieuwe Disney films voorbij komen en dat de lichtshow wordt gecombineerd met muziek, een lasershow en vuurwerk. Wat mij betreft een must see om te zien! De Disney Illuminations show duurt ongeveer 20 minuten.

Ook leuk om te lezen, Disneyland voor volwassenen!

Vuurwerk Disney Illuminations

Vuurwerk Disney Illuminations

Vuurwerkfestival Disney - Frozen januari

Zou jij dit jaar ook naar het vuurwerk in Disneyland Parijs willen?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email