Ben jij gek op vuurwerk? Dan moet je naar Disneys magische vuurwerk festival, dé vuurwerk show in Disneyland Parijs. Geniet van het spectaculaire vuurwerk en bekijk de Disney Illuminations Show met vuurwerk op het Kasteel van Doornroosje.

Vuurwerk Disneyland Parijs 2020

Ik ben echt gek op vuurwerk en reis heel de wereld over voor de mooiste vuurwerk shows! Als je dan toch reisplannen hebt om naar Disneyland te gaan combineer je bezoek dan en ga ten tijde van het vuurwerk festival naar Disneyland Parijs. De vuurwerkshow in november is geïnspireerd op de beroemde Bonfire Night in Londen, hier kan je meer lezen over vuurwerkshows in Europa. Ik ben in november 2019 naar het Magische Vuurwerk Festival in Disney geweest, dit vind elk jaar plaats in de eerste week van november.

Hoe laat is het vuurwerk op Lake Disney? Het vuurwerk op Lake Disney vind plaats om 20.30 uur. Wat is het tijdstip van het vuurwerk in Disney bij het kasteel? Het vuurwerk bij het kasteel in Disneyland Parijs is onderdeel van de Disney Illumination Show. De Illumination show in combinatie met het vuurwerk begint altijd op de tijd dat het park sluit. Doordeweeks is dat in de winterperiode om 18.00 uur en in het weekend is dat om 22.00 uur. De vuurwerk show bij het Kasteel van Doornroosje duurt ongeveer 20 minuten. *Let op; in het geval van slecht weer kan het geannuleerd worden. Gezien de openingstijden per maand verschillen kan je hier de kalender bekijken en zien hoe laat Disneyland sluit op jouw reisdata.

> Reserveer voor het Magische Vuurwerk Festival in november.
*Aankomst mogelijk op 3, 5 of 8 november 2020.

Magisch Vuurwerkfestival Disneyland Parijs november

Magisch Vuurwerkfestival Disneyland Parijs november 2020

Wil jij met de kerst naar Disneyland Parijs en genieten van de kerstsfeer? Zorg dan dat jij je bezoek aan Disneyland Parijs plant rondom de eerste week van november. In 20120 vind het Magisch Vuurwerkfestival plaats op 3, 5 en 8 november. Het vuurwerk festival in november is geïnspireerd op de wereldberoemde Bonfire Nights in Londen.

Tijdens het Magische Vuurwerk Festival wordt Lake Disney opgelicht met een fantastische vuurwerkshow die maar liefst een kwartier duurt. Lake Disney ligt aan het einde van Disney Village en is buiten het attractiepark van Disney zelf. Zorg dat je minimaal een half uur voor aanvang van het vuurwerk al bij Lake Disney bent want het is druk! De beste locatie vind ik als je even doorloopt voorbij de trappen van Hotel New York richting Hotel Newport Bay.

Het 3-daags Oad Disney’s Magische Vuurwerk Festival is inclusief: 
• Aankomst 3, 5 of 8 november 2020 in één van de geselecteerde accommodaties met ontbijt
• 3 dagen onbeperkt toegang tot de beide Disney® Parken en op de 2e avond de vuurwerk show bij Lake Disney
*Je kunt kiezen uit een auto- of treinarrangement. Wil je liever met de bus naar Disneyland? Voor €50,- p.p. extra boek je een volledig bus arrangement.

> Boek nu voor het Magische Vuurwerk Festival in november. Vanaf €139,- o.b.v. eigen vervoer.
*Gebruik actiecode: OARES15FEB en betaal GEEN €25,- reserveringskosten. Actie is geldig t/m zaterdag 28 februari 2020! 

Vuurwerkfestival Disneyland Parijs

Vuurwerk Festival Disney

Vuurwerk Disney Illuminations 2020

Een show die je niet mag missen tijdens je bezoek aan Disneyland Parijs is Disney Illuminations. De spectaculaire show vind iedere avond plaats bij het Kasteel van Doornroosje een uur vóór sluitingstijd van Disneyland Parijs. De tijden van de avondshow Disney Illuminations begint doordeweeks om 19.00 uur en in het weekend om 22.00 uur. Zorg dat je minimaal 45 minuten voordat de show begint op het plein staat voor het Kasteel van Doornroosje wil je nog de kans hebben vooraan te staan.

Voordeel is dat het vuurwerk de lucht in gaat en de lichtprojectie tijdens Disney Illuminations op het hele kasteel plaats vind dus als je wat later bent en je staat verder naar achteren kan je de show ook nog heel goed zien. Het mooie aan deze lichtprojectie show is dat alle klassieke en nieuwe Disney films voorbij komen en dat de lichtshow wordt gecombineerd met muziek, een lasershow en vuurwerk. Wat mij betreft een must see om te zien! De Disney Illuminations show duurt ongeveer 20 minuten.

Ook leuk om te lezen, Disneyland voor volwassenen!

Vuurwerk Disney Illuminations

Vuurwerk Disney Illuminations

Vuurwerk Festival Disney – Frozen januari 2020

In januari 2020 wordt voor de eerste keer het vuurwerkfestival de ‘Frozen Editon’ georganiseerd. Aan het einde van Disney Village, op Lake Disney vind op drie data in januari het vuurwerk festival plaats. Tijdens deze show kan je 15 minuten lang genieten van een spectaculaire vuurwerkshow helemaal in de stijl van de beroemde Dineyfilm, Frozen.

De Nederlandse reisorganisatie Oad biedt speciale vuurwerk festival reizen aan. Het betreft een 3-daags arrangement in Disneyland Parijs waarbij jij volop kan genieten van het vuurwerk, de tijd hebt om Disney’s Illuminations show te kijken en uiteraard te genieten van alle attracties in Disneyland Parijs.  Het 3-daags Oad Vuurwerkfestival – Frozen Edition is inclusief: 

  1. Aankomst 23, 26 of 28 januari 2020
  2. Verblijf in één van de genoemde accommodaties met ontbijt
  3. Onbeperkt toegang tot de beide Disney® Parken voor drie dagen
  4. Geniet van de spectaculaire vuurwerk show bij Lake Disney
  5. Je kunt kiezen uit een auto- of treinarrangement. Wil je liever met de bus naar Disneyland? Ook dat is mogelijk.

> Boek nu voor het Vuurwerkfestival – Frozen Edition.
**Kies je voor een verblijf in Hotel Newport Bay dan kan dat vanaf €269,- bij 2 personen. Dit hotel ligt aan Lake Disney, perfect voor de vuurwerkshow.

Vuurwerkfestival Disney - Frozen januari

Zou jij ook wel eens het vuurwerk festival in Disney willen zien?

Print Friendly, PDF & Email