Ken jij de website ‘Voordeeluitjes.nl’? Doe er je voordeel mee en kies voor de ‘Voordeeluitjes wellness aanbiedingen’. Geniet van een fijn massage arrangement in de bossen, ga ontspannen nabij het strand op een van de eilanden of pak een wellness prijspakker deal met kortingen tot maar liefst 50%!

Voordeeluitjes wellness aanbiedingen

Zin in een dagje wellness of een wellness hotel arrangement? Maak gebruik van de goede voordeeluitjes wellness aanbiedingenVoordeeluitjes.nl is vooral bekend van Avrobode, TrosKompas en MaxMagazine.

Sinds 2007 kan je voordelig genieten van de acties via deze website. Je kan via de website kiezen uit meer dan 1500 wellness hotels in Nederland, België en Duitsland. Heb je niet meer dan €50,- te besteden? Check dan eens de Last Minute Hotel Deals het aanbod aan €75,- arrangementen of de actie van de dag.

Maak op de website gebruik van de handige navigatie zoekbalk die je links in beeld ziet. Kies voor de optie; ‘wellness’ en bekijk direct het overzicht aan voordeeluitjes wellness aanbiedingen bij wellness hotels. Wil je overnachten in een romantische hotelkamer met bubbelbad? Selecteer dan die zoekoptie en bekijk in één keer alle hotels met een bubbelbad op de kamer. Of slaap je liever als prins en prinses in een kasteel of als graaf en gravin op een landgoed? Bekijk dan hier waar je voordelig kan slapen in kastelen.

Wist je dat je ook Air Miles kan inleveren voor nog meer korting? Wissel 1.000, 1.500 en 2.000 Air Miles in voor €10, €15 of €20 korting per wellness hotelarrangement van Voordeeluitjes.nl.

Voordeeluitjes.nl contact

Wil je contact opnemen met de klantenservice van Voordeeluitjes.nl? Dan kan dat 7 dagen per week, alle dagen van het jaar via telefoonnummer 0900 66 777 88. Denk er wel aan dat dat €0,25 per minuut kost met een maximum van €5,-. Je kan de medewerkers van de klantenservice bereiken tussen 08.30 en 22.00 uur van maandag tot en met vrijdag. Op zaterdag zijn ze bereikbaar tussen 10.00 en 22.00 uur. Op zon- en feestdagen kan je contact opnemen van 10.00 tot 18.00 uur.  

Geen tijd of zin om te bellen? Je kan ook live chatten met één van de medewerkers of een e-mail sturen naar: info@voordeeluitjes.nl. Ze streven ernaar om je binnen 12 uur antwoord te geven.

Heb jij wel eens een van de voordeeluitjes gereserveerd?

 

*Goed om te weten: de prijzen op de website van Voordeeluitje.nl zijn actueel, op basis van een tweepersoonsbezetting en exclusief toeristenbelasting en administratiekosten. Dit artikel bevat affiliatelinks. Meer informatie hierover vind je in de disclaimer.
Print Friendly, PDF & Email