Yoehoe, je kan vliegen met Transavia naar deze nieuwe bestemmingen vanaf Rotterdam The Hague Airport, Schiphol Airport en Eindhoven Airport! Ik werd helemaal blij toen ik het rijtje nieuwe bestemmingen las waar Transavia op gaat vliegen. Bilbao ben ik al geweest, maar Riga, Corsica en Turkije lijkt mij wel wat. Waar wil jij naar toe?

Vliegen met Transavia naar nieuwe bestemmingen

Super leuk, er zijn weer nieuwe bestemmingen waar Transavia naar toe vliegt vanaf Rotterdam The Hague Airport, Schiphol Airport en Eindhoven Airport. Het zomerschema van Transavia start op 1 april en loopt tot en met 31 oktober. De tickets zijn vanaf vandaag te boeken.

In totaal vliegt Transavia in de zomermaanden naar maar liefst 90 verschillende bestemmingen vanaf de luchthavens Amsterdam Airport Schiphol, Eindhoven Airport en Rotterdam The Hague Airport. Topbestemmingen zijn zoals elk jaar Malaga en Alicante en andere populaire bestemmingen zijn Thessaloniki, Bergerac of Salzburg en Innsbruck in de zomer. Bekijk zeker ook even deze leuke tips voor de hoogtepunten in Innsbruck in de zomer. En wil je compleet ontspannen in de bergen dan kan ik je dit luxe wellness hotel op 45 minuten rijden van Innsbruck aanraden.

 1. Riga in Letland (3x per week vanaf Amsterdam Airport Schiphol )
 2. Bastia op Corsica (2x per week vanaf Rotterdam The Hague Airport)
 3. Milan/Bergamo in Italië (3 tot 4x per week vanaf Rotterdam The Hague Airport)
 4. Kayseri in Turkije (1 tot 2x per week vanaf Rotterdam The Hague Airport).
 5. Bilbao in Spanje, (3x per week vanaf Eindhoven Airport).
  ↓ Lees alle reistips en info over bezienswaardigheden in Bilbao.

*Check de prijzen en boek nu je vliegtickets met Transavia.

Getxo strand

Transavia charter vluchten

Naast lijndienstvluchten voert Transavia in de zomer ook chartervluchten uit voor verschillende touroperators naar Egypte (Marsa Alam en Hurgharda), Turkije (Antalya, Dalaman en Bodrum), Griekenland (Karpathos, Skiathos en Mytilini) Bulgarije (Burgas) Noord IJsland (Akureyri), Finland (Rovaniemi) en naar Zweden (Skelleftea).

*Bekijk hier alle reistips voor Bodrum en omgeving
**Ontdek Finland in de nazomer met deze reistips voor Lapland.
TIP: Wist je dat je ook in nazomer kans hebt op het zien van het noorderlicht?

Vliegen naar Innsbruck met Transavia

Korting bij Transavia aanbiedingen

De Transavia Sale is ideaal om op zoek te gaan naar goedkope vliegtickets voor vliegen met Transavia naar een van de vele bestemmingen.

*Check de prijzen en boek nu je vliegtickets met Transavia.

Reizen naar Innsbruck

Handbagage regels en afmetingen Transavia

Hoe zit het nou met handbagage? Wat zijn de afmetingen, hoeveel kilo mag er mee, hoeveel en welke vloeistoffen mogen er mee, hoe zit het met medicatie, de regels per airline.

Reizen met handbagage is ideaal maar je moet van te voren welk even checken wat de regels zijn van de airline waar je mee vliegt. Een goede reisvoorbereiding is het halve werk en met deze tips voor reizen met handbagage met Transavia ben jij er klaar voor.

*Bekijk hier alle handbagage regels en afmetingen bij Transavia.

Thule beste handbagage koffer

Vliegen met Transavia 2019

Ik werd helemaal blij van het lezen dat je naar Beiroet kan vliegen met Transavia in 2019. Ik kan daar nu natuurlijk ook al lang naar toe vliegen maar het is er nog steeds niet van gekomen. Maar Transavia heeft mijn reis koppie weer even getriggerd en ik ben geabonneerd op de nieuwsbrief van Transavia dus zodra ik een goede deal voorbij zie komen ga ik de vliegtickets boeken. Mijn nieuwe bestemming voor 2019 is wat mij betreft Beiroet.

Een bezoek aan Zadar en Krakau kan ik je zeker ook aanraden. Ik heb Zadar bezocht toen ik een roadtrip langs de kust maakte in Kroatië. Ik reisde met een huurauto in Kroatië van Split naar Zadar. Een fantastische route langs de kust. Krakau is een toffe stad voor een citytrip, lees zeker even mijn Krakau reistips die eerder in Cosmopolitan verschenen. Leuk is het niet, maar wat mij betreft is het wel een must see als je naar Krakau gaat. Neem de tijd om een dag naar Auschwitz te reizen.

*Check de prijzen en boek nu je vliegtickets met Transavia.  

Vliegen met Transavia

Vliegen met Transavia naar…

Vliegen met Transavia doe ik regelmatig. De onderstaande reisbestemmingen heb ik bezocht door een vlucht te reserveren bij Transavia.

 1. Reis naar Tel Aviv met Transavia
 2. Reizen met Transavia naar Valencia
 3. Vlieg naar Innsbruck met Transavia
 4. Vlieg met Transavia naar Fins Lapland
 5. Reis naar het Griekse eiland Evia met Transavia

Vliegen met Transavia naar Finland

Naar welke nieuwe bestemmingen wil jij naar toe vliegen met Transavia?

Print Friendly, PDF & Email