Yoehoe, in 2020 kan je vliegen met Transavia naar deze nieuwe bestemmingen vanaf Rotterdam The Hague Airport! Ik werd helemaal blij toen ik het rijtje nieuwe bestemmingen las waar Transavia op gaat vliegen in 2020. Bilbao ben ik al geweest, maar Perugia en Edinburg is tof! Waar wil jij naar toe?

Vliegen met Transavia naar nieuwe bestemmingen 2020

Super leuk, vanaf april 2020 zijn er weer nieuwe bestemmingen waar Transavia naar toe vliegt vanaf Rotterdam The Hague Airport, te weten:

  1. Bilbao, lees alle reistips en info over bezienswaardigheden in Bilbao
  2. Perugia
  3. Edinburgh

*Check de prijzen en boek nu je vliegtickets met Transavia voor 2020.

*De bestemmingen Lamezia Terme en Nice worden niet meer aangevlogen.

Vliegen met Transavia 2019

Ik werd helemaal blij van het lezen dat naar Beiroet kan vliegen met Transavia in 2019. Ik kan daar nu natuurlijk ook al lang naar toe vliegen maar het is er nog steeds niet van gekomen. Maar Transavia heeft mijn reis koppie weer even getriggerd en ik ben geabonneerd op de nieuwsbrief van Transavia dus zodra ik een goede deal voorbij zie komen ga ik de vliegtickets boeken. Mijn nieuwe bestemming voor 2019 is wat mij betreft Beiroet.

Een bezoek aan Zadar en Krakau kan ik je zeker ook aanraden. Ik heb Zadar bezocht toen ik een roadtrip langs de kust maakte in Kroatië. Ik reisde met een huurauto in Kroatië van Split naar Zadar. Een fantastische route langs de kust. Krakau is een toffe stad voor een citytrip, lees zeker even mijn Krakau reistips die eerder in Cosmopolitan verschenen. Leuk is het niet, maar wat mij betreft is het wel een must see als je naar Krakau gaat. Neem de tijd om een dag naar Auschwitz te reizen.

*Check de prijzen en boek nu je vliegtickets met Transavia voor 2020.

Vliegen met Transavia

Korting bij Transavia

De Transavia Sale is ideaal om op zoek te naar goedkope vliegtickets voor vliegen met Transavia.

Handbagage regels en afmetingen Transavia

Hoe zit het nou met handbagage? Wat zijn de afmetingen, hoeveel kilo mag er mee, hoeveel en welke vloeistoffen mogen er mee, hoe zit het met medicatie, de regels per airline. Reizen met handbagage is ideaal maar je moet van te voren welk even checken wat de regels zijn van de airline waar je mee vliegt. Een goede reisvoorbereiding is het halve werk en met deze tips voor reizen met handbagage met Transavia ben jij er klaar voor.

Vliegen met Transavia naar…

Vliegen met Transavia doe ik regelmatig. De onderstaande reisbestemmingen heb ik bezocht door een vlucht te reserveren bij Transavia.

  1. Reizen met Transavia naar Valencia
  2. Vlieg naar Innsbruck met Transavia
  3. Reis naar het Griekse eiland Evia met Transavia
  4. Vlieg met Transavia naar Fins Lapland
  5. Reis naar Tel Aviv met Transavia

Vliegen met Transavia naar Finland

Waar wil jij naar toe vliegen met Transavia?

Print Friendly, PDF & Email

Related Post