Een safari in Zuid Afrika, een rondreis door Amerika, backpacken in Azië of cruisen in het Caribisch gebied. Je kan het zo gek niet bedenken of al deze bestemmingen en vele andere, zijn vertegenwoordigd op het Verre Reizen Event in Den Haag.

Verre Reizen

Verre reizen zijn populair. Met alle mogelijkheden van nu reizen we steeds vaker en steeds verder weg. Sommige mensen draaien hun hand niet om voor een lang weekend Singapore of Bangkok en anderen gaan liever drie weken rondreizen op een verre bestemming. Ik heb al meerdere verre reizen mogen maken. Ik genoot van het carnaval in Brazilië en spotte wildlife in Zuid Afrika, in Texas reed ik met een cowboy over de vlaktes en in Thailand liet ik mij masseren.

Carnaval Rio de Janeiro          Safari Pilanesberg

Met een cowboy op stap          Thaise Massage

Verre Reizen Event 2017

In het weekend van 28 en 29 Oktober staat de Fokker Terminal in Den Haag in het teken van verre reizen. Op het evenement kan je je laten inspireren door 110 bestemmingen. Bekende zoals, Argentinië, Indonesië en Costa Rica maar je vindt er ook vertegenwoordigers uit Oezbekistan, Sikkim en de Cook Islands. Laat je inspireren en als je ergens naar uit wilt kijken dan kan je ook gelijk je droomreis reserveren.

 

Meer informatie Verre Reizen Event

Verre Reizen Event
28 en 29 Oktober van 10.00 uur tot 17.00 uur

Fokker Terminal
Binckhorstlaan 249
2516 BB Den Haag

Toegangsprijs is €7,50 als je online besteld. Parkeren is gratis.

Print Friendly, PDF & Email