Een camper rondreis door Amerika, een roadtrip door Canada, een safari in Zuid Afrika, backpacken in Azië of cruisen in het Caribisch gebied. Vele verre reizen specialisten reizen het weekend van 22 en 23 oktober naar Den Haag om jouw kennis te laten maken met de mogelijkheden tijdens het Verre Reizen Event Den Haag.

Verre Reizen Event Den Haag

Of je nou inspiratie op wilt doen, droomt over een verre reis, je droomreis meteen wilt reserveren of als je binnenkort al in het vliegtuig zit en op zoek bent naar de laatste reistips. Als je van reizen houdt moet je het weekend van 22 en 23 oktober naar Den Haag voor het Verre Reizen Event.  Verre reizen zijn ontzettend populair en met de steeds maar toenemende mogelijkheden ligt het maken van een verre reis steeds meer binnen handbereik. Luchtvaartmaatschappijen stunten met prijzen, er zijn speciale flight alerts die je kan instellen om goede vliegticket deals te vinden en er zijn zelfs mogelijkheden voor citytrips aan de andere kant van de wereld voor een paar dagen. Sommige reizigers draaien hun hand er niet voor om, om te genieten van een lang weekend Singapore of Bangkok.

Zowel grote touroperators als Djoser, FOX, 333Travel en De Jong Intra Vakanties als specialistische kleinschalige reisorganisaties zijn aanwezig tijdens het Verre Reizen Event. Wil je precies weten wie er in de Fokker Terminal in Den Haag staan, bekijk dan de website van het Verre Reizen Event.

Mijn verre reizen herinneringen

Ik heb al meerdere verre reizen mogen maken. Ik danste mee tijdens het carnaval in Rio de Janeiro, Brazilië. Ging wildlife spotten Zuid Afrika, in Texas ging ik honkietonken. Cruises deed ik vanaf Oman, via Dubai naar Abu Dhabi en op het Thaise eiland Koh Talu mocht ik schildpadden vrijlaten en koraal plaatsen.  In Canada spotte ik beren tijdens het skiën en op Curaçao ontdekte ik dat er veel meer te doen is dan ik dacht. Er valt ver weg nog zoveel te ontdekken, voorlopig heb ik nog genoeg reisideeën op mijn bucketlist staan.

Fotoblog; Safari Pilanesberg NP Zuid Afrika

Met MSC cruisen door Midden Oosten, Oman, Dubai & Abu Dhabi

Schildpad vrijlaten - Koh Talu

Fotoworkshops en maak kans op een verre reis

Getaway Travel verzorgt speciaal voor het Verre Reizen Event diverse fotoworkshops. Luister hoe je, met welke camera dan ook, de meest geweldige foto’s kunt maken voor de mooiste herinneringen. Deel jij tijdens het Verre Reizen Event je reisverhalen, foto’s en video’s? Dan doneert Getaway Travel bij elke ontvangen reiservaring een bedrag aan Justdiggit, dat projecten tegen klimaatverandering ondersteunt.

Natuurlijk is er op het Verre Reizen Event ook wat te winnen! Als bezoekers maak je kans op een week gratis camperhuur in de Verenigde Staten, verzorgd door WorldWide Campers. Daarnaast geven 333Travel en KLM een compleet verzorgde, 14-daagse rondreis door Thailand voor twee personen weg. Dus het is zeker de moeite waard om te komen. De kans is rond de 1 op 5000, gezien het aantal verwachte bezoekers.

Wil jij naar het Verre Reizen Event toe in Den Haag

Print Friendly, PDF & Email