Zin in een ontspannen nachtje weg in de buurt van de zee? Denk dan eens aan een verblijf in een van de Valk Exclusief hotelkamers. Valk Exclusief is onderdeel van de Van der Valk groep en dit exclusieve label richt zich op iedereen die op luxe is gesteld tijdens een vakantie.

In luxe ontspannen met Valk Exclusief in Nederland

Een nachtje weg aan zee in eigen land. De frisse zoute zeelucht opsnuiven, uitwaaien aan zee, een lange strandwandeling met blote voeten in het zand, de ondergaande zon in de zee zien zakken en relaxen op een heerlijke hotelkamer. Je kan het allemaal beleven als je kiest voor een nachtje weg aan zee in een Valk Exclusief hotel dat in de buurt van de kust ligt.

Van der Valk Exclusief hotels biedt je de mogelijkheid om in de provincies Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Holland nabij de kust te verblijven. Hou er dus rekening mee dat deze hotels zich niet (direct) aan de kust bevinden maar nabij de Nederlandse kust. Zo kan je bijvoorbeeld naar Goes en/of Middelburg reizen voor een verblijf in de Wellness Suite van het Van der Valk Hotel Middelburg.

Wil je een weekend naar het strand in Scheveningen? Dan kan je overnachten in een van de thema kamers met wellness faciliteiten in het Van der Valk in Den Haag – Nootdorp. Het Van der Valk in Den Haag – Nootdorp heeft ook een binnenzwembad. Van welke kleur raak jij helemaal zen? Kies voor rood met de Flamingo Suite, voor blauw in de Blauwe Ara Suite of voor roze in de Struisvogel Suite. Bij het Van der Valk in Den Haag – Nootdorp kan je gratis parkeren en vanaf daar met het openbaar vervoer naar Scheveningen reizen in ongeveer 45 minuten. In de zomermaanden is dit zeker aan te raden want de wegen naar de badplaats Scheveningen zijn druk.

Ga je liever naar Katwijk aan Zee? Dan is het Van der Valk Hotel Leiden een mogelijkheid om te verblijven. En wil je graag naar het strand van Zandvoort dan kan je het combineren met een stedentrip Haarlem en overnachten in het Van der Valk Hotel Haarlem. In Haarlem raden wij de Valk Exclusief hotelkamer, de Wellness Suite aan. Hier kan je bubbelen en slapen onder het toeziend oog van het meisje met de parel. Je kan ook nog overwegen om in het Van der Valk Hotel Akersloot A9 in Alkmaar te verblijven. Daar is het wel moeilijk kiezen qua luxe Valk exclusief hotelkamers, want er zijn maar liefst 8 totaal verschillende suites in vakantie stijl. De meest luxe suite is de Zwembad Suite!

*Ontdek hier alles over een Valk Exclusief nachtje weg aan zee.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Valk Exclusief

Heb jij al eens in een Valk Exclusief hotel overnacht?

Print Friendly, PDF & Email