Genieten van een mooi landschap, dat doe je vanuit deze vakantiehuizen met het mooiste uitzicht in Nederland. Laat je verrassen door wat ons eigen land allemaal te bieden heeft.

Vakantiehuizen met mooiste uitzicht in Nederland

Je wilt wel wat te zien hebben toch als je op vakantie gaat? Voor het beste en mooiste uitzicht hoef je niet in een wolkenkrabber te zitten of te slapen in een boomhut, alhoewel dat natuurlijk wel leuk is. Check deze  vakantiehuizen met het mooiste uitzicht in Nederland om van te genieten. Travel around with me en laat je verrassen…en kom zeker nog eens terug, want ik vul dit artikel elke keer weer aan met een nieuwe locatie.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en/of YouTube.

Airbnb aan het water met privé sauna – Utrecht

Ohhhh kijk nou wat leuk! Een knus Tiny House direct aan het water in Nederland. Even opwarmen in de sauna, afkoelen op je veranda met een typisch Hollands wijds uitzicht, ik mijzelf hier al zitten en neem gelijk ook mijn SUP mee. Heb je nog geen SUP? Lees hier al mijn tips voor het kopen van een SUP board.

Ook handig en leuk, als je dit huisje reserveert mag je ook gratis gebruik maken van de twee fietsen. Het Tiny House met sauna bevind zich aan de LF4 Midden Nederlandroute en op loopafstand van Kasteel de Haar in Haarzuilens.

*Bekijk beschikbaarheid van deze Airbnb Tiny House aan het water in Utrecht

Vakantiehuizen met beste uitzicht in Nederland

Eilandhuisje in Nationaal Park de Alde Feanen – Friesland

Hoe gaaf is het om te genieten van dit uitzicht over de Friese meren. Je kan met maximaal 5 personen in het vakantiehuis met het mooie uitzicht slapen en je kan er alleen maar komen per boot. Je vaart over het meer Izakswiid in Nationaal Park de Alde Feanen in Friesland. Ook in de nacht heb je hier een fantastisch uitzicht want het is een van de donkerste gebieden van Nederland, ideaal voor sterren kijken dus. En als je gek bent op sterren kijken, dan moet je dit artikel ook eens lezen, vol met tips over waar je onder de sterren kan slapen in Nederland.

*Bekijk dit unieke natuurhuisje in Friesland en reserveer het!

Huisje huren op eiland in Friesland

Zeer afgelegen villa op het water met sauna – Friesland

Ook dit vakantiehuis heeft weer een geweldig uitzicht! Ja in Friesland weten ze het wel, daar bouwen ze op de meest unieke plekken de tofste vakantiehuizen met de mooiste uitzichten in Nederland. Ook dit vakantiehuis ligt zo afgelegen dat je het per boot kan bereiken of je loopt 1,5 kilometer over een wandelpad. Het afgelegen huisje staat in het natuurgebied de Wijde Ee in Goengahuizen en heeft een open haard en een sauna binnen.

*Bekijk beschikbaarheid van deze watervilla met sauna in Friesland.

Vakantiehuizen met mooiste uitzicht in Nederland

Naar welk vakantiehuis gaat jouw voorkeur uit?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email