In één dag de wereld rond tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht! Doe mee aan mijn winactie en maak kans op Vakantiebeurs Utrecht tickets voor een dag vol reisinspiratie.

Vakantiebeurs Utrecht tickets, 11 t/m 14 januari 2024!

Ik vind januari altijd een beetje een moeilijk maand, het duurt nog lang voordat de lente zijn intrede doet. Het is over het algemeen, koud en guur en het is voor mij altijd weer even opstarten aan het begin van een nieuw jaar.

Één lichtpuntje in de maand januari is voor mij altijd de Vakantiebeurs in Utrecht. Dit jaar ga ik voor de 20e keer naar de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht! De 20e keer! Een mijlpaal! Tijdens mijn studie Toerisme- en Vrijetijdsmanagement ging ik al, daarna tijdens mijn werkzaamheden voor reisbureaus en touroperators bleef ik de beurs bezoeken. En nu ga ik weer volop reisinspiratie op doen en kijk ik ernaar uit alle bekenden, contacten, klanten en vrienden weer te zien.

De Vakantiebeurs in Utrecht is voor mij echt een uitje waar ik naar uitkijk. Heb jij dat ook, dat je kriebels voelt om weer naar de reisbeurs van het jaar te gaan? Dan bof je want ik mag 2 x 2 Vakantiebeurs Utrecht tickets weggeven aan twee reisliefhebbers. Laat in een reactie weten waarom jij naar de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht toe wilt en wie weet kan jij gratis reisinspiratie op doen volgende week.

Vakantiebeurs Utrecht tickets 2023!
Van 11 t/m 14 januari 2024!

In één dag de wereld rond tijdens Vakantiebeurs! Doe nieuwe vakantie-inspiratie op en laat je informeren voor een komende reis. Ga op avontuur, beleef een dagje uit en maak onvergetelijke herinneringen: er is enorm veel te doen en te zien. Kijk, proef en beleef het zelf! Vakantiebeurs is van 12 tot en met 15 januari 2023 in de Jaarbeurs in Utrecht. Naar welke bestemming ga jij?

*Download de Vakantiebeurs app voor nog meer tips.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Vakantiebeurs

Geniet van het vakantiegevoel op de beurs

Op de Vakantiebeurs is er van alles te beleven en zal je snel zelf het vakantiegevoel beleven. Laat je meenemen van Europa naar Azië en Zuid-Amerika. Proef de lekkerste hapjes uit allerlei landen op de wereldmarkt en ontdek welke kruiden gebruikt worden in de keuken van jouw vakantieland.

Ben je van plan om een wateractiviteit op jouw bestemming uit te proberen? Heb je toevallig altijd al eens willen surfen? Trek een wetsuit aan en kom indoor surfen op de Vakantiebeurs in hal 8. Beginner of ervaren surfer, iedereen is welkom! Of ben je van plan om te duiken? Ook daarvoor ben je op de Vakantiebeurs op de goede plek. Laat je verrassen door vele, leuke en unieke activiteiten die op jou staan te wachten.

Duiken rondom Benidorm Island

Gebruik de Vakantiebeurs app 

Voor het eerst is het mogelijk om gebruik te maken van de Jaarbeurs Live app. Met deze app kun je thuis al je bezoek voor Vakantiebeurs voorbereiden en je persoonlijke programma samenstellen.

Ook kun je informatie vinden over tickets, parkeren, inspiratie opdoen en zien tijdens de beurs waar de drukke en rustige plekken zijn.

Vakantiebeurs Utrecht tickets!

Heb jij al zin om naar de Vakantiebeurs in Utrecht te gaan?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email