Januari 2018, het lijkt nog zover weg. Maar zet het in je agenda want vanaf woensdag 10 januari is het tijd voor het  grootste reisevent in Nederland, de Vakantiebeurs in Utrecht.

Een dagje vakantie in eigen land, de Vakantiebeurs

De Vakantiebeurs is dé place to be om reis ideeën op te doen, je te laten inspireren en informeren over gevarieerde bestemmingen wereldwijd en dichtbij huis. Hou een of meerdere dagen vrij in de week van 10 tot en met 14 januari en kom naar Utrecht voor reisinspiratie. Lees gauw verder waarom jij dit globetrotters event niet mag missen en hoe je toegangskaarten kan bestellen met korting of zelfs kans kan maken op het winnen van Vakantiebeurs tickets.

Een dagje vakantie in eigen land, wie wil dat nou niet? Van 10 tot en met 14 januari kan het weer op de Vakantiebeurs in Utrecht. Verken de wereld, ervaar reizen in de Experience Hal, Taste the world, stel je eigen Bucketlist samen en meer, veel meer.

Ik hou absoluut niet van de maand januari, het enige dat mij vrolijk stemt is de Vakantiebeurs. Voor mij is het altijd een feestje om hiernaar toe te gaan. Ik ben er weer bij en dat voor de 11e keer! Daar ga ik eens even op proosten in de Caribbean Village met een cocktail. Ik kwam er al tijdens mijn studie Toerisme in 2005 en daarna was ik verslaafd aan dit reis event. Het werd een jaarlijks uitje om collega’s in de reisbranche weer te ontmoeten, te netwerken en nieuwe reisinspiratie op te doen. Ik ben er altijd op de speciale Vakdag, de dag voordat de Vakantiebeurs opengaat voor het grote publiek. Sinds ik mijn reisverhalen deel op mijn reismagazine heb ben ik er minimaal twee dagen. Er valt zoveel te ontdekken, kom jij ook? Travel around with me naar de Vakantiebeurs Utrecht via #vakantievoorpret.

Vakantiebeurs Utrecht

Activiteiten Vakantiebeurs

 • Taste the world route
 • Soloreiziger Route
 • NL Reist Plein
 • Cruises Wereldwijd
 • Experience Hal
 • Droomplekken.nl
 • Ontdek Outfreeca!
 • Time to momo City Consults
 • Urban Terras
 • Kidsroute
 • Reisfoto van het jaar verkiezing

Theaterprogramma op de Vakantiebeurs
Nieuw komend jaar is dat er een vijftal theaters verspreid over het evenement zijn waar influencers, bestemmingen, verkeersbureaus en reisorganisaties presentaties houden.

Winactie Vakantiebeurs, 5 x 2 tickets 

Wil jij samen met een vriend of vriendin, partner, vader of moeder naar de Vakantiebeurs? Doe dan nu mee aan deze winactie. Deel dit artikel op Facebook en Tag diegene met wie jij naar de Vakantiebeurs wilt gaan en wie weet win jij 2 kaarten. Actie loopt tot en met 20 december 2017.

Vakantiebeurs Utrecht, een dagje vakantie in eigen land           Bloggers meetup Vakantiebeurs

Kom naar het reizigersevent van het jaar, bestel nu kaarten met korting

De Vakantiebeurs is er weer van 10 tot en met 14 januari 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht. Aan de kassa kost een kaartje €15,50 maar als je alvast online bestelt betaal je €12,- voor een dagkaart in de online voorverkoop. Klik hier om gebruik te maken van deze korting. Wil je pas vanaf 13.00 uur naar de Vakantiebeurs of alleen op zaterdagavond van 16.00 uur tot 22.00 uur ? Check dan de diverse prijzen online. Let op bij de zaterdagavond; de stands zijn open tot 20.00 uur, de Experiencehal gaat door tot 22.00 uur.

Openingstijden Vakantiebeurs:
Dagelijks van 10:00 tot 18:00 en op zaterdag tot 22:00 uur.

Ga jij naar de Vakantiebeurs in Utrecht?

Print Friendly, PDF & Email