Ik mag het nieuwe jaar gelijk goed beginnen want jij maakt kans op 5 x 2 toegangskaarten voor de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht.

Vakantiebeurs 2015, ik ben er weer bij

In de donkere decembermaand kijk ik er altijd weer naar uit dat ik het jaar goed begin met in de tweede week van januari de Vakantiebeurs. Voor mij wordt het de 8e keer dat ik hiernaar toe ga. Toen ik nog Toerisme studeerde ging ik voor het eerst, daarna ging ik er voor mijn werk naar toe als vak bezoeker en ik heb er zelfs een keer gewerkt. De laatste jaren ging ik vooral met collega’s om ideeën op te doen en weer bij te kletsen. Nu ga ik voor het tweede jaar achterheen ernaar toe als reisblogger. Nieuwsgierig hoe de Vakantiebeurs in 2014 was? Check mijn blog “Vakantiebeurs 2014, volop reisinspiratie“.

Vakantiebeurs 2015 – Je zou zweren dat je er al was!

Je zou zweren dat je er al was?

De Vakantiebeurs is dé place to be om ideeën op te doen, je te laten inspireren en informeren over bestemmingen wereldwijd maar ook dichtbij huis.

Geniet van de mogelijkheden met al je zintuigen. Dans bij de Caribische stands en proef diverse smaken bij het Kooktheater en de Food market. Luister naar lokale muziek of bezoek de Camping by Night. Liever een relaxmassage of juist actief? Je kan er zelfs duiken of gaan wandklimmen om daarna op een terrasje te ploffen en even bij te komen van alle indrukken.

Vakantiebeurs 2015 – Je zou zweren dat je er al was!           Vakantiebeurs 2015 – Je zou zweren dat je er al was!

Het thema, “je zou zweren dat je er al was” belooft wat. Kom jij ook?

Persoonlijke reisinformatie op de beurs?

Er is zoveel te ontdekken en te beleven op de Vakantiebeurs dat ik mij kan voorstellen dat je even niet meer weet waar je moet beginnen. Als dat zo is of als je gewoon je reisdromen wil bespreken raad ik je aan om naar het “Reisadvies op maat paviljoen’ in Hal 10 te gaan. Hier kan je met een persoonlijk reisadviseur kennis maken om jouw reisdoelen waar te maken.

Ook na de beurs kan zij je helpen met al je reisplannen. Wil je ook kennis maken met een ZRA zoals Jennifer uit Den Haag bezoek haar dan op vrijdag de 16e. Ze is aangesloten bij Personal Touch Travel, een van de grootste organisaties van ZRA’s in Nederland. Je kan Jennifer mailen voor een afspraak op de beurs of je ter plaatse inschrijven voor een meeting van ongeveer 15 minuten.

Vakantiebeurs 2015 – Je zou zweren dat je er al was!

Winactie Vakantiebeurs 2015

Vakantiebeurs 2015 – Je zou zweren dat je er al was!

De Vakantiebeurs is er weer van 14 tot 18 januari 2015 in de Jaarbeurs in Utrecht. Normaal gesproken kost een kaartje €15,50.

Ik mag 5 x 2 toegangskaarten voor de Vakantiebeurs in Utrecht weggeven. Like mijn facebookpagina en vertel hieronder in een reactie waarom jij graag hiernaar toe wilt.

Ga jij naar de Vakantiebeurs?

 

Print Friendly, PDF & Email