Ja, het kan weer met dank aan TUI fly! Vanaf 3 april 2020 kan je op vakantie naar Djerba, het eiland voor de kust van Tunesië.

Vakantie naar Djerba met TUI

Vanaf 3 april 2020 is het weer mogelijk om op vakantie naar Djerba te gaan. TUI biedt vluchten aan naar Djerba met een tussenstop in Monastir in het voor- en naseizoen. In het hoogseizoen gaan de vluchten met TUI rechtstreeks naar Djerba.

In totaal kan je bij reisorganisatie TUI kiezen uit elf hotels voor een vakantie naar Djerba. Vier van die hotels zijn eigen hotel concepten van TUI zoals ROBINSON, TUI BLUE en TUI MAGIC LIFE. Het concept TUI BLUE past bij een wellness reis. TUI BLUE betekent namelijk dat je zelf je vakantie kan samenstellen op basis van je persoonlijk wensen. Geniet van lekker en verantwoord eten en gun jezelf de tijd om te onthaasten op vakantie. Reis je met je gezin naar Tunesië dan past het concept TUI ROBINSON en TUI MAGIC LIFE wellicht het beste.

 1. TUI BLUE Palm Beach Palace *Zie de foto hieronder.
 2. TUI CLUB PALM AZUR DJERBA
 3. **** Hotel EL MOURADI DJERBA MENZEL in Midoun
 4. *****ROBINSON CLUB DJERBA BAHIYA

Vakantie naar Djerba met TUI

Wat te doen op Djerba

Wil je vooral relaxen tijdens je vakantie en niets doen dan kan dat prima in de hotels. Hou je van strandwandelingen dan kan je uren met je voeten door het witte zand lopen. En ben je gek op watersport dan kan je van alles beleven op het water. Je hoeft je niet te vervelen tijdens een vakantie want er is genoeg te doen op Djerba.

Wist jij dat het eiland Djerba ook wel het Jeruzalem van Noord-Afrika wordt genoemd? De El-Ghriba synagoge is een van de oudste synagogen ter wereld. Daarnaast wordt Djerba omschreven als een echt palmeneiland waarbij de hotels nooit hoger mogen worden gebouwd dan de laagste palmboom.

 1. Oudste synagogen ter wereld, de El-Ghriba synagoge, daarom wordt Djerba ook wel het Jeruzalem van Noord-Afrika genoemd. Naast zon, zee en strand heeft Djerba een kleurrijk palet aan excursiemogelijkheden.
 2. Ga paardrijden op het strand en zwemmen met paarden bij Zitouna Stables.
 3. Bezoek het pottenbakkerdorp Guellala.
 4. Dwaal door de straatjes en ga shoppen in de hoofdstad Houmt Souk.

Wat te doen op Djerba

Reistips voor Tunesië 

Djerba is een eiland voor de kust van Tunesië dat in het zuiden bij de plaats El Kantara is verbonden met het vasteland van Tunesië. Dat maakt het eenvoudig om ook de rest van Tunesië te ontdekken met deze reistips.

 1. Reistips voor een vakantie naar Tunesië;
 2. Tips voor een rondreis langs de kust in Tunesië
 3. Wil je genieten van een wellness vakantie in Tunesië? Deze hotels in Tunesië bieden Thalassotherapie aan. En dit luxe wellness hotel op Djerba ook.
 4. Ontdek de Star Wars filmlocaties in Tunesië. De eerste locatie is in Matmata en ligt op de grens van geel/oranje gebied, de tweede locatie in Tatouine kan je momenteel niet bezoeken zoals hieronder ook staat.
 5. Een excursie naar Tatouine en een bezoek aan Ksar Ouled Soltane is op dit moment niet mogelijk omdat Tatouine in ‘oranje gebied’ valt, zo is bepaald in het reisadvies voor Tunesië van Ministerie van Buitenlandse Zaken. Dat betekent dat Tatouine alleen bezocht mag worden als de reis noodzakelijk is en dat is niet het geval voor toeristen.

Vakantie naar Tunesië 

Wil jij ook wel eens op vakantie naar Djerba in Tunesië?

Print Friendly, PDF & Email