Wil jij een vakantie auto huren met onbeperkt aantal kilometers? Lees snel onze tips waar je een vakantie auto kan huren die kilometervrij is. Zo kan je onbezorgd genieten van je vakantie en alle leuke dingen bezoeken met je vakantie auto!

Vakantie auto huren kilometer vrij

Wil je Nederland ontdekken met een huurauto? Volg bijvoorbeeld deze leuke autoroutes in Nederland. Of heb je reisplannen voor een rondreis door Europa vanuit Nederland? Wil je vanuit Nederland naar Spanje, Portugal, Kroatië of Italië op vakantie met je vakantie auto? Of heb jij al plannen voor een vakantie auto huren voor je wintersport vakantie naar Oostenrijk, Frankrijk of Zwitserland?

Het is belangrijk dat je dan goed kijkt naar de voorwaarden van je vakantie auto huren. Het belangrijkste is in dit geval dat je erop let dat je een auto gaat huren voor vakantie met ‘unlimited mileage‘, oftewel dat er vermeld staat in de autohuur voorwaarden dat het aantal kilometers ongelimiteerd is of dat er staat ‘kilometervrij‘.

Je moet er namelijk niet aan denken dat je bijvoorbeeld na het rijden van 500 kilometer voor elke extra kilometer €0,21 moet bijbetalen. Dan wordt het wel een hele dure vakantie. Die fout heb ik zelf namelijk één keer gemaakt toen ik een oud Volkswagenbusje huurde en ermee naar het Zwarte Woud in Duitsland reed. Bij terugkomst moest ik nog €200,- bijbetalen voor de kilometeroverschrijding. Ooppsss!

Bekijk hieronder mijn tips voor een kilometervrije vakantie auto huren. Persoonlijk geef ik de meeste voorkeur aan een auto huren via Sunny Cars omdat alles duidelijk en transparant is. Daarbij is er ook een handige Sunny Cars flexservice. Dus maak gewoon die vakantie auto reservering want annuleren is gratis tot 4 uur voor huuraanvang. Een beetje zekerheid in deze onzekere tijd!

*Let op: wil je met je huurauto vanuit Nederland naar België of Duitsland? Dan heb je te maken met grensoverschrijding. Grensoverschrijding moet je altijd aanvragen. Ook als de grenzen open zijn zoals wij dat kennen!

Vakantie auto huren met onbeperkt aantal kilometers

Meer praktische tips voor huren van vakantie auto:

Tips voor huren van vakantie auto

Leuke tips voor een auto vakantie:

Leuke boeken over roadtrips

Waar zou jij heen gaan als je een vakantie auto ging huren die kilometervrij is

Print Friendly, PDF & Email