Op zoek naar vakantie appartementen met extra’s in Oostenrijk? All-Suite Resorts biedt allerlei faciliteiten zodat het je aan niets ontbreekt, maar je wel de privacy en vrijheid van een appartement tijdens je vakantie hebt. Oftewel, the best of both worlds!

Vakantie appartementen met extra’s in Oostenrijk

Een appartement om te verblijven met faciliteiten zoals thuis, maar wel de luxe en extra’s die je in een hotel vind. Dat is het concept van All-Suite Resorts in Oostenrijk. De eigenaren laten ons weten dat: “All-Suite betekent tegelijkertijd privacy en gezellig samenzijn met volop outdoor belevenissen in de buurt en indoor luxe. Zelf beslissen van welke services je gebruik wilt maken. Hier geniet je gewoon van de bergen en breng je onvergetelijke dagen door met je familie en vrienden. Hier zijn geen vaste etenstijden of kledingvoorschriften”.

Zo slaap je onder donzig beddengoed en droog je je af met zachte handdoeken, zoals je kan verwachten in een luxe hotel. Er is een goed uitgeruste keuken met alles wat je nodig hebt in de luxe appartementen. En is je outdoorkleding vies geworden dan kan je die gratis wassen in de wasserette. Het ene resort beschikt over een buitenzwembad en bij een andere vind je een klein sauna complex als extra faciliteiten. Een van de extra voordelen als gast van deze resorts is dat je tijdens je vakantie een ‘Sommercard’ ontvangt. Hiermee kan je gratis gebruik maken van het openbaar vervoer en zijn er gereduceerde prijzen en soms zelfs gratis toegang tot tal van attracties in de omgeving.

Wil jij een bepaalde regio in Oostenrijk ontdekken of een rondreis maken? Wat je reisplannen ook zijn, All-Suite Resorts is er op meerdere bestemmingen voor je. Hier kan je bijvoorbeeld de appartementen in Fieberbrunn in het Pillerseetal zien. Hier bevind je je in de Kitzbüheler Alpen dat ook het grootste fietsgebied van Oostenrijk is. Hier kan je de vakantie appartementen in het Ötztal bekijken, de omgeving staat bekend vanwege het eeuwige ijs op de gletsjer en de groene bergweiden in de zomermaanden. De vakantie appartementen in Gältur bevinden zich middenin het bergsportparadijs Paznaun.

Voor fijnproevers is er goed nieuws op twee locaties vanaf de zomer. Zo wordt in het All-Suite Resorts in het Ötztal het Deli’s Steakhouse geopend. De Ötztaler restaurateur Daniel Vujic is al jaren geliefd bij zijn vaste gasten vanwege zijn grill capaciteiten. Grote kans dus dat je minimaal één avond niet zelf in je keuken van je appartement bent te vinden, maar lekker geniet van zijn heerlijke steaks na een dag in de bergen. In het resort in Gältur in Paznaun, bij het Suite nr. 5 – bar, lounge en restaurant in één, gaan ze de komende zomer alle gasten verwennen met regionale Tiroolse lekkernijen.

*Bekijk hier meer info over alle drie de resorts.
**
In dit artikel zie je foto’s van meerdere All-Suite Resorts in Oostenrijk. 

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

All-Suite Resort Paznaun in Gältur

All-Suite Resort Ötztal

Vakantie appartement met balkon

Verblijf jij liever in een appartement of in een hotel tijdens je vakantie?

Print Friendly, PDF & Email