Unieke en bijzondere overnachtingen, ik hou ervan! Ik heb al jaren een lijstje en elke keer als ik iets een bijzondere locatie zie of een bijzonder hotel of een uniek gelegen accommodatie dan zet ik de locatie in een bestand zodat ik er altijd reisinspiratie uit kan putten.

Unieke en bijzondere overnachtingen om te slapen

Unieke en bijzondere overnachtingen, ik ga ernaar op zoek en zet ze op mijn travel wishlist. Laatst was ik mijn computer aan het updaten en kwam ik mijn ondernemingsplan uit 2007 tegen die ik moest schrijven voor mijn studie destijds. Ik werkte toen bij een bedrijf dat gespecialiseerd was in unieke en bijzondere experiences en een van mijn tips was om een overzicht te gaan maken en samenwerkingen te zoeken met unieke en bijzondere locaties waar je kan overnachten.

Uiteindelijk werd er daar niets mee gedaan en deed ik er zelf ook niets mee. Maar nu ik dat ondernemingsplan teruglees herken ik dat een groot gedeelte van wat ik toen schreef nu mijn website Travelaroundwithme.com is geworden. Hoe bijzonder is dat?!

Voor mijn eigen gemak en voor een ‘vluchtige’ inspiratie voor jullie heb ik hieronder puntsgewijs een aantal locaties opgeschreven waar ik dolgraag eens wil overnachten. In de toekomst zal ik dit artikel blijven bijwerken en steeds verder uitbreiden. In de tussentijd zal ik dit artikel ook updaten met bijzondere overnachtingen die ik reeds heb mogen ervaren.

Bijzonder overnachten

Bijzondere overnachtingen boek je hier

Ben je op zoek naar een bijzondere overnachting en heb je geen zin om zelf het hele internet af te speuren? Kijk dan eens via de onderstaande website naar bijzondere slaaplocaties overal ter wereld en laat je inspireren.

  1. Origineel overnachten op té gekke slaapplekken;
  2. Op zoek naar een Bijzonder Plekje? Kijk eens hier;
  3. Altijd al eens in een boomhut willen slapen? Bekijk de mogelijkheden qua boomhutovernachtingen;
  4. Slapen onder de sterren in een sterrenbukus;
  5. Slapen op het strand in Nieuwvliet. 

Bijzondere overnachtingen, hier sliep ik al eens

Afgelopen zomer was ik op reis in Fins Lapland. Tijdens deze 8-daagse reis had ik twee keer het geluk dat ik mocht genieten van een bijzondere overnachting. De eerste keer sliep ik in mijn eigen Glass Studio appartement midden in de natuur waarbij de slaapkamer was omgeven met ramen van glas. De tweede keer sliep ik bij de Saija Lodge in de pas geopende Skycabin en dat zag eruit zoals op de foto hieronder.

Bijzondere overnachtingen

Welke bijzondere overnachtingen wil jij wel eens beleven?

Print Friendly, PDF & Email