Kamperen in Nederland, erop uit in eigen land. Binnenkort kunnen kampeerliefhebbers hun hart weer ophalen. Van 14 tot en met 17 juni kan er gekampeerd worden op unieke plekken in de Noordoostpolder tijdens het Uit-jeTent weekend.

Uit-jeTent Weekend, 14 tot en met 17 juni

Van 14 tot en met 17 juni kunnen kampeerders weer voor een prikkie, €10,- á €45,- kamperen op unieke plekken in de Noordoostpolder. Naast de mogelijkheid om eens totaal ergens anders te overnachten wordt er ook een bomvol programma aangeboden met culturele, kunst en muziek activiteiten en open tuin wandelingen, boerderij bezoeken en uitgestippelde wandel- en fietsroutes langs polderslootjes, dijken, akkers en bos. Je kan er een weekend lang op uit en doen wat jij leuk vindt. Uit-je-Tent deelnemers kunnen een lijst aan kortingsbonnen uitprinten om leuke dingen te gaan ondernemen.

Uit-jeTent Weekend in de Noordoostpolder

Waar kan je overnachten?

Eigenlijk zijn vier dagen veel te kort want er zijn zoveel unieke slaapplaatsen waar je naar toe kan. Zo kan je bijvoorbeeld op werelderfgoed Schokland overnachten, ergens midden in de natuur, op een boerderij, in een wijngaard of bamboebos, of slaap je liever op een boot of wil je je paard meenemen? Je kan het zo gek niet bedenken of het kan. Je kan zelfs een poldermatras huren!

Uit-jeTent Weekend in de Noordoostpolder

De Noordoostpolder lokt je uit je tent! Kom jij ook kamperen op een unieke locatie voor een prikkie?

Print Friendly, PDF & Email