Zin in een avond uit met vrienden en wil jij uit eten met korting in Den Haag? Word lid van RestaurantKaart en ga met 50% korting uit eten bij méér dan 600 restaurants in Nederland, van sterrenrestaurants tot bistro’s en eetcafé’s.

Gezellig uit eten met RestaurantKaart

Een drankje drinken, uit eten gaan met vrienden, ik vind het allemaal reuze gezellig! Daarnaast ben ik gek op kortingen en weet ik daar goed gebruik van te maken. Ik werd dan ook heel enthousiast toen ik door RestaurantKaart uitgenodigd werd om van hun dienst gebruik te maken en lekker uit eten te gaan met korting. Ideaal om mijn smaakpapillen weer eens te testen, te zien welke leuke restaurants er in Den Haag en Scheveningen allemaal bij aangesloten zijn. En mijn vriend te verwennen met een diner voor twee.

In heel Nederland zijn er inmiddels al méér dan 600 restaurants aangesloten bij RestaurantKaart, van eetcafé tot sterrenrestaurant. In de regio Den Haag en Scheveningen is de keuze reuze, met meer dan 50 deelnemende restaurants. Je kan kiezen voor luxe restaurants waarvan één restaurant zelfs met een Michelinster. Maar ook voor leuke brasseries, ‘s wereldse keukens of lekkere tapas gerechten.

Gezellig uit eten met vrienden

Met RestaurantKaart kies jij zelf van de kaart

Een avondje uit eten doe ik tegenwoordig graag met mijn vriend, want hij is gek op lekker eten. Deze keer kon dat dus met 50% korting dankzij RestaurantKaart. Waarbij we ook nog eens zelf à la carte mochten kiezen van de kaart. Dat vind ik een groot pluspunt van RestaurantKaart.

En zo belanden wij deze avond bij Restaurant Bistro Pomona in Den Haag, gevestigd in een monumentaal pand in de Molenstraat. Vroeger zat er een hotel met dezelfde naam  tegenover het restaurant, vandaar de naam. Wat mij betreft een nieuwe hotspot, want ik kende dit restaurant in het centrum van Den Haag nog niet. Niet zo gek ook, want het is pas zes maanden geleden geopend.

*Restaurant Bistro Pomona in Den Haag is failliet!

Review Restaurantkaart en ervaringen

Wij kozen voor een driegangenmenu
bestaande uit een voor- hoofd- en nagerecht.

Uiteraard bekeek ik gelijk de menukaart van het restaurant en gelukkig zag ik direct dat daar wel een aantal lekkere gerechten op staan, dus ik had er helemaal zin in. Terwijl wij wachten op de bestelde ‘Charcuterie avec Fromage‘ zoals dat zo mooi heet op zijn Frans, keken wij rond in het restaurant. Wij waren verrast door de grandeur van het pand waarin wij mochten dineren. Er hebben op deze locatie veel horecagelegenheden gezeten vertelde mijn vriend. Hoge plafonds, mooie grote lampen, de Art Deco inrichting, ik hou ervan.

Zo werkt de RestaurantKaart app

Wij werden verrast door de Charcuterie avec Fromage. Wat een hoeveelheid lekkers als voorgerecht, het was bijna een hele maaltijd. Heerlijke kazen, die goed smaken als je die tegelijkertijd proeft met een druif. De blauwe kaas was licht pittig en paste goed bij de wijn die geschonken werd. De opgerolde slices komkommer smaakten verfrissend na een hapje van de gesneden salami en andere snijworsten. Het brood was vers en leuk gesneden in vier vierkantjes.

Na enige tijd kwam het hoofdgerecht en kreeg mijn vriend zijn ‘Steak van de Week’ geserveerd: Een grote malse ribeye overgoten met champignonsaus. We genoten van onze witte wijn uit Oostenrijk van Johann Müllner, een lichtzoete frisse wijn. Voor het hoofdgerecht koos ik voor de Libanese Falafelburger. De Libanese keuken vind ik erg fijn en ik ben gek op Falafel, dat heb ik veel gegeten tijdens mijn reizen naar Jordanië en Israël.

RestaurantKaart Den Haag

De Libanese burger werd geserveerd op een houten plankje waarbij die in een pita geschoven was. Daarbij werd aan de rand van plankje groenten en verse salade geserveerd. En we sloten de avond af met een Grand Dessert voor twee! Als je hier gaat eten, hoef je niet bang te zijn dat je nog trek hebt als je thuiskomt.

Uit eten met korting

RestaurantKaart Den Haag

Aan het eind van de avond lieten wij bij het afrekenen de RestaurantKaart app zien en ontvingen wij 50% korting op het eten. We keken elkaar lachend aan toen we zagen dat we €35,75 hebben bespaard, dankzij RestaurantKaart! De totale rekening was €111,75 en wij betaalden €75,75.

*Word je lid á €6,99 per maand, dan heb je het lidmaatschap van RestaurantKaart al terugverdiend als je 1 x in de 5 maanden uit eten gaat bij op basis van wat wij bestelden. 

Uit eten met 50% korting?
Dat doe je met de RestaurantKaart!

Uit eten met 50% korting? Dat doe je met de RestaurantKaart

Spontaan uit eten met 50% korting in Den Haag

Wil jij net als ik lekker uit eten en 50% korting op de rekening ontvangen? Dat klinkt fantastisch en ik moet je bekennen, dat is het ook! Geen addertjes onder het gras, het kan echt mits je registreert via RestaurantKaart.nl. Vervolgens download je de RestaurantKaart app via de Playstore of Appstore. Je investeert €6,99 per maand om de 50% korting te ontvangen op het à la carte menu. Het leuke is, je kan het de eerste maand gratis uitproberen!

Zo werkt RestaurantKaart

De aanbieding van 50% korting is er wat mij betreft een die je moet proberen, maar er zijn nog meer voordelen: Heb je plannen om een aantal maanden op reis te gaan? Dan zeg je je lidmaatschap op en eventueel sluit je het na de reis weer af. RestaurantKaart maakt uit eten gaan leuk en makkelijk, en het past helemaal bij deze tijd. Nog even alle voordelen op een rij:

  1. Als lid van RestaurantKaart kan je lunchen en dineren met 50% korting op het à la carte menu bij meer dan 600 restaurants in Nederland.
  2. De 50% korting op het eten geldt ook voor je tafelgenoot, bij sommige restaurants zelfs voor vier personen.
  3. Je kan RestaurantKaart de eerste maand gratis proberen. Daarna begint je lidmaatschap en investeer je €6,99 per maand.
  4. Je kan je lidmaatschap opzeggen wanneer jij dat wil.
  5. Ben je een foodie? Je kan zo vaak uit eten als jij wilt, of dat nou een of drie keer in de week is.
  6. Zin om spontaan uit eten te gaan in Den Haag? Check direct waar en hoe laat er nog ergens plaats is.
  7. Het is nog duurzaam ook, want last minute een tafel bespreken via de app kan bijdragen aan voorkomen van voedselverspilling.
  8. Wil je RestaurantKaart ook uitproberen? Bekijk dan RestaurantKaart.nl en registreer om zelf ook gebruik te maken van de eerste gratis maand.

Uit eten

RestaurantKaart App

Uit eten met korting met RestaurantKaart, wat vind jij ervan?

Print Friendly, PDF & Email