Heb jij zin in een stedentrip Praag? In de toekomst is het mogelijk om een treinreis van Den Haag naar Praag te reserveren. Je reist dan vanaf Den Haag Hollands Spoor met de nachttrein naar Praag. De startdata voor de verkoop van de Den Haag naar Praag treintickets is nog onbekend maar ik hou je op de hoogte van de ontwikkelingen.

*UPDATE: Het idee was dat er vanaf oktober 2022 nachttreinen van Den Haag naar Praag zouden rijden. Helaas is dit niet gelukt, mogelijk dat het vanaf 2024 wel mogelijk is. 

Treinreis Den Haag naar Praag treintickets
Nachttrein naar Praag

In de toekomst is het mogelijk om met de trein van Den Haag naar Praag te reizen. Als inwoner van Den Haag ben ik blij met het nieuws dat je vanaf Den Haag Hollands Spoor weer internationale treinreizen kan plannen. Zodra de data bekend is waarop de eerste treinen van Den Haag naar Praag zullen vertrekken zal ik dat hier delen.

Van Den Haag naar Praag reizen met de auto zou in totaal rond de 9,5 uur duren mits al het verkeer mee zit onderweg natuurlijk. De afstand bedraagt hemelsbreed rond de 742 kilometer. In plaats van al die uren achter het stuur zitten kan straks dus relaxt met de nachttrein ‘European Sleeper’ reizen.

Er zit wel een klein addertje onder het gras. Als je aan boord stapt van de nachttrein naar Praag ‘European Sleeper’ reis je op de heenweg zonder overstap met de trein van Den Haag naar Praag. Op de terugweg reis je via Rotterdam of Amsterdam waar je dan wel moet overstappen om terug te reizen naar Den Haag Hollands Spoor.

  1. De gemiddelde reistijd met de trein is 15 uur en 11 minuten om precies te zijn;
  2. Met de trein van Den Haag naar Praag reizen kan straks op maandag, woensdag en vrijdag;
  3. De nachttrein van Den Haag naar Praag, de ‘European Sleeper’ waar je dus ook in kan slapen vertrekt om 21:42 uur vanaf Den Haag Hollands Spoor en je komt de volgende ochtend om 10:24 uur aan op het treinstation in Praag.

*Handig! Goedkoop je auto parkeren bij Den Haag Hollands Spoor.
*Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor parkeren bij Den Haag HS.
*Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid voor treintickets naar Praag.

*Kies een van deze leuke hotels in Praag om te overnachten.
*Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid voor treintickets naar Praag.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Treinreis Den Haag naar Praag treintickets

Meer reistips voor Tsjechië

Ben jij van plan om met de trein van Den Haag naar Praag te reizen? Neem dan zeker ook even een kijkje bij de onderstaande reistips voor Praag.

Wat ons betreft bezoek je zeker de bierspa in Praag. En als je op zoek bent naar een ontspannen wellness vakantie in Tsjechië dan moet je wat ons betreft echt een van de beste kuuroorden in Tsjechië bezoeken.

  1. Bezoek deze bierspa in Praag.
  2. Ontdek deze Tsjechische reistips pagina.
  3. Dit zijn de beste kuuroorden in Tsjechië.
  4. Kies een van deze leuke hotels in Praag om te overnachten
  5. Hou je van bier? Slaap dan in het U Medvidku-Brewery Hotel.
  6. Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid voor treintickets naar Praag.

Treinreis Den Haag naar Praag treintickets

Zou jij een treinreis van Den Haag naar Praag willen maken?

Print Friendly, PDF & Email