Ga je op reis met het vliegtuig en reis je alleen met handbagage? Shop je Travel Sizes bij Douglas of koop een Travel Set die mee aan boord mag.

Travel Sizes shoppen bij Douglas

Reis je alleen met handbagage dan mag er een maximale hoeveelheid mee aan vloeistoffen in je handbagage. Dat is de reden dat de Travel Sizes beautyproducten en Travel Sets zo handig zijn voor je vakantie.

Zo weet je zeker dat je de juiste hoeveelheid aan beautyproducten meeneemt op reis. En heb je nog producten over van je vorige reis? Ook je geopende verzorgingsproducten kan je gewoon de volgende keer weer meenemen op reis zolang het maar maximaal 100 milliliter is.

Travel Sizes uit Douglas Collection

Beautywinkel Douglas heeft zelfs een eigen Douglas Collection vol met Travel Sizes producten. Er zijn 27 beautyproducten waar je uit kan kiezen die allemaal maximaal 100 milliliter bevatten. Shampoo, Conditioner, hand- en voeten crème, scheergel, cleansing gel en make-up remover, alles wat je nodig hebt, het is er in Travel Size formaat.

Ook handig, je kan ook de ‘Reisset Set Voor Op Reis‘ kopen, bestaande uit 3 lege flesjes die je zelf kan vullen en labelen met je favoriete producten en dus ook steeds kan hergebruiken. Of je kiest voor de ‘Travelkit Reistas’, die is hetzelfde als de genoemde reisset en bestaat daarnaast nog uit een doorzichtige Travelbag (toilettasje), lege potjes en een spatel om alles makkelijk over te hevelen. Het doorzichtige toilettasje kan je ook los kopen.

Travel Sizes Douglas

Vloeistoffen in handbagage

Ongeacht waar je naar toe reist, de regels voor vloeistoffen in je handbagage zijn duidelijk. Op de website van de Rijksoverheid staat duidelijk vermeld wat er wel en niet mee mag in je handbagage. Het maakt niet uit of de beautyproducten geopend zijn, zolang het maar maximaal een flesje of potje is van 100 milliliter.

TIP: leg je toilettasje of zakje met vloeistoffen altijd bovenop in je handbagage of tas. Zo hoef je niet lang te zoeken en ga je sneller door de security. Lees hier al mijn tips voor reizen met handbagage.

  1. Gels en vloeistoffen moeten in een verpakking zitten van maximaal 100 milliliter.
  2. Het toilettasje of het doorzichtige zakje mag maximaal 1 liter zijn, dit geldt per persoon.
  3. De verpakte producten moeten in een doorzichtig toilettasje of hersluitbaar plastic zakje zitten.

Vloeistoffen in handbagage

Heb jij een favoriete Travel Sizes van Douglas?

Print Friendly, PDF & Email