Alles wat ik nodig heb op reis heb ik eigenlijk wel in mijn bezit. Maar er worden nog genoeg dingen ontworpen waarvan ik denk; “hé, dat is handig of die zou ik ook wel willen hebben“. Daarbij komen er ook steeds weer nieuwe producten op de markt die ik graag meeneem op mijn reizen. In mijn “Travel Musthaves & Wannahves #3” deel ik mijn tips voor handige en fijne producten om mee te nemen op reis.

Travel Musthaves & Wannahaves #3

Deze Travel Musthaves & Wannahaves #3 is weer gevuld met 5 tips. Of ik de producten nou zelf heb gekocht of gekregen heb. Het is mijn persoonlijke mening over hoe ik het travel item ervaar en je ziet op mijn website alleen dingen terug die ik zelf ook zou gebruiken.

Nieuwe koffer productlijn bij HEMA
Je zou het misschien niet geloven maar een handbagage koffer die miste nog in mijn assortiment aan reisproducten. Meestal neem ik toch wel meer mee op reis. Die twee keer dat ik wel met alleen handbagage op reis ging heb ik een koffer geleend van een vriendin. Hoog tijd dus voor mijn eigen handbagage koffer want die is niet alleen handig voor korte trips maar ook voor weekendjes of nachtjes weg in eigen land.

HEMA heeft sinds kort een kofferlijn in de kleuren zwart en blauwe en met verschillende formaten. Belangrijkste voordeel voor mij, ze zijn licht van gewicht en fijn is dat ze vervaardigd zijn uit ABS en een krasbestendige skin hebben. De vier wielen zijn erg fijn omdat je zo de koffer achter je aan kan trekken of kan voortduwen. De zwarte koffer die ik heb is 50 centimeter lang en is verkrijgbaar vanaf €40,-.

Hema-reiskoffer

LOWA citysneaker
De LOWA Palermo, ik doop de schoen om tot citysneaker. Gek op gympen ben ik en het ideale vind ik dat je ze zowel in de stad als in de natuur kan dragen. Sinds een jaar ben ik LOWA fan, voornamelijk vanwege de wandelschoenen die heerlijk zitten en waar je zonder in te lopen zo op weg loopt. Voordeel van deze citysneakers is dat ze licht van gewicht zijn, grip biedt door het rubber profiel en dat de binnenvoering goed ademt. Wel zo fijn als de temperaturen oplopen. De citysneakers zijn te koop vanaf €109,95.

LOWA citysneaker

Bescherm je telefoon met GEAR4
Hij glipt uit je handen, hij glijdt van het hoekje van de tafel of hij valt uit je zak. We hebben het over die veel te waardevolle telefoon. Met een beschermhoes wordt de telefoon wel iets dikker maar eigenlijk kun je niet zonder. Je mobiele telefoon wil je gewoon goed beschermen. Er zijn vele cases te koop en de GEAR4 is er daar een van. Dat deze hoes van rubber is maakt hem krasbestendig en een flexibele beschermhoes. Eerlijk is eerlijk, ik heb mijn telefoon niet laten vallen met de nieuwe case om het echt te testen.

Gear4-telefoonhoes

Onmisbaar op reis, een hoodie
Dat een fleecevest er wel degelijk goed uit kan zien bewijst The North Face. Het vest is getailleerd, is verkrijgbaar in toffe kleuren, het pluist niet en bij de mouwen zitten gaatjes waar je je duim indien gewenst doorheen kan steken. Voor mij is een hoodie onmisbaar op reis. Heerlijk met paardrijden en tijdens koelere avonden. Je moet er wel even voor in de buidel tasten, ze zijn verkrijgbaar vanaf €80,-.

The North Face hoodie

De wereld rond op Havaianas
Sinds mijn reis naar Brazilië ben ik verslaafd aan Havaianas slippers. Uren kan ik erop lopen, van struinen tot een stad tot lichte hikes door de natuur. Ze zitten lekker, bewegen soepel en ze hebben ook nog eens leuke frisse zomerkleuren en prints. Mijn tip, koop de Havaianas als je op reis bent in Zuid Amerika. Daar zijn ze uiteraard een stuk goedkoper en dan heb je ook gelijk een leuke souvenir.

De wereld rond op Havaianas

Welke travel musthaves of wannahaves wil jij meenemen op reis?

Print Friendly, PDF & Email