De zomertijd ging in toen ik lag te slapen. Ik had genoten van een dag in de zon op de pistes van Alta Badia in Zuid Tirol. Wat mij betreft duurt het altijd veel te lang voordat de dagen weer langer worden. Nu de zon weer meer schijnt merk ik dat ook gelijk een stuk meer energie heb. De eerste lentedag is inmiddels ook al een feit en ik genoot weer van het fenomeen “Rokjesdag”. De weermannen en vrouwen van ons land voorspellen voor deze woensdag zelfs al een zomerse dag. Tijd voor wat zomerse inspiratie…en op naar een jurkjesdag!

It’s is summertime

De zomer is voor mij dé tijd van het jaar en afgelopen week kwam ik al even goed in de stemming. Ik was uitgenodigd voor de opening van Kabana, een winkel vol “resortwear” gevestigd in het luxueuze Amsterdamse Conservatorium hotel.

Ibizastyle, bohemian chique en kleurrijk zijn de trends voor deze zomer. De bikinibar is echt super aangekleed en in de gehaakte jurkjes struin ik graag over het strand. Maar hoe mooi de producten ook waren lagen ze voor mij helaas wel buiten mijn budget. Gelukkig kan je online shoppen en genoeg inspiratie op doen voor leuke zomerjurken.

Van rokjesdag naar jurkjesdag

Ik ben gek op zomerjurkjes, je schiet ze makkelijk aan, ze zijn lekker luchtig en ook voor op reis is het ideaal omdat het weinig ruimte inneemt en niet veel weegt. Nu ben ik echt van het budgetshoppen want ik trek dat (strand)jurkje het liefste aan op reis en daar gaat mijn meeste geld naar toe. Gelukkig kom ik online genoeg leuke inspiratie tegen en wordt ik helemaal vrolijk van de onderstaande jurken.

Travel must haves; summer dresses          Travel must haves; summer dresses

Travel must haves; summer dresses          Travel must haves; summer dresses

Trek jij liever een jurkje of een rokje aan?

Print Friendly, PDF & Email