Vrouwen hebben een tasje voor als ze uitgaan, een clutch voor als het een party in style is, een tas voor naar het werk, een grote tas voor als ze ergens gaan logeren. Als ik bij vriendinnen kijk hebben de meeste ook nog verschillende modellen, variaties en kleuren om af te wisselen.

Wat voor tas gebruik jij?

Mijn vriendinnen zeggen altijd; “Har, neem nou eens een tas mee”. Of; “Ja, dag, als ze mijn blik zien of er alsjeblieft iets in hun tas mag als we uitgaan”. Duidelijk, ik hou dus niet van tassen en dat geldt voornamelijk als ik uitga. Ik vind het onhandig, het zit altijd in de weg en ik voel me niet vrij. Daarbij ben ik ook gewoon vergeetachtig en ben ik altijd druk in gesprek met iedereen dat ik gewoon vergeet dat ik een tas bij me heb.

Het is mij zelfs al regelmatig overkomen dat ik tijdens het shoppen mijn nieuwe aankopen in een pashokje heb laten staan en zelfs een keer ergens op het toilet. Geluk had ik altijd, want tegen de tijd dat ik er achter kwam was er iemand wel zo netjes om de tas te bewaren totdat diegene die het mist terugkwam.

Waar ik dan mijn spullen in doe?

Gezien het feit dat ik ook toch bepaalde dingen mee moet nemen heb ik dus wel tassen. Vooral op reis loop ik altijd met een tas omdat ik ook altijd mijn camera bij me heb. Ik heb een zwarte leren tas die ik heb gekocht in het Toscaanse, San Gimignano en een crèmekleurige suède tas die ik heb gekocht aan het Italiaanse Gardameer. Ik heb een kleine clutch van FAB waar ook mijn telefoon in past. En gezien ik een grote strand en sauna liefhebber ben heb ik daar een mooie shoppers voor. Wat dat betreft zeggen mijn vriendinnen dan wel, “als ze dan ook wat koopt, ziet het er wel goed uit”.

Naast die tassen, heb ik een grote reistas van Eastpak en een weekendtas die nodig aan vervanging toe was. Ik ga zeer regelmatig op pad en bijna elke week logeer ik ook wel ergens bij vrienden of familie. Super handig vind ik het dan om een grote tas te hebben waar ik alles in kan doen.

Mijn favo strand en sauna tas

In 2014 leerde ik het merk All-time Favourites kennen, met dank aan mijn reisblog. Nu zijn we zes jaar verder en is zowel ATF als mijn reisblog enorm gegroeid. Ik raakte weer in contact met eigenaresse Brechje die mij toentertijd een grote blauwe shopper opstuurde. Zie de hoofdfoto bij dit artikel. Ik kwam weer terecht op dit artikel en dacht die ga ik eens even updaten want ik ben inmiddels twee All-Time Favourites tassen rijker.

De fijne en grote blauw-witte shoppingbag is na zes jaar volop gebruik te zijn vervaagde qua kleuren. Het fijne aan deze tas vond ik de hengsels voor over mijn schouders en de twee kleine hengsels zodat ik de tas ook in mijn hand kan dragen. De ritssluiting is ook top, want veel grote tassen hebben dat niet. Inmiddels heb ik dus een nieuwe strandtas en saunatas met ook weer een rits en aparte vakken. Ben je er benieuwd naar?

  • Lees mijn reviews over de All-time Favourites saunatas en strandtas!  

Mijn favo strand en sauna tas

Wat voor tas gebruik jij meestal?

Print Friendly, PDF & Email