Ik ga op reis en neem mee; een hele tas vol aan reisgadgets. Als “gewone” reiziger heb je vaak al veel spullen mee maar als reisblogger sleep ik helemaal een voorraad mee aan producten en travel gadgets die het werk onderweg makkelijker maken. Met de aankomende feestdagen in het vooruitzicht zet ik graag een paar favorieten van mij op een rij waar jij jezelf of een ander misschien ook blij mee kan maken.

Selfies op reis

Anno nu is het niet meer weg te denken, de selfie. Iedereen maakt ze op reis om te laten zien waar ze nu weer zijn of om te laten zien wat ze beleven. Zelf ben ik niet zo van de selfies maar ook ik kreeg steeds vaker te horen dat ik zelf zo weinig op de foto sta. Tijdens een persreis naar Thailand ben ik overstag gegaan en heb ik een selfiestick gekocht. Uiteraard kan je in Nederland ook gewoon selfiesticks kopen.

Must have Travel gadgets

Opladen op reis

Met het vele gebruik van mijn mobiele telefoon is mijn batterij super snel leeg. Ik neem altijd een powerbank mee zodat ik onderweg mijn telefoon kan opladen, ik bereikbaar ben en mijn reiservaringen kan blijven delen via social media. Aangezien ik ook veel met de auto reis heb ik ook een auto oplader waarin ik via usb-connectie ook al mijn mobiele apparaten kan opladen.

Must have Travel gadgets          Must have Travel gadgets

Ik moet er nog steeds eens achteraan om te kijken of er mogelijkheden zijn voor universele laders waar ik zowel mijn computer, telefoon als camera’s in kan opladen want ik sleep toch zeker wel een kilo mee aan opladers.

Must have Travel gadgets

Eye-fi Mobi SD kaarten voor direct delen via wifi

De Eye-fi SD kaarten zijn super handig voor als je je foto’s direct wilt delen via social media. De SD kaart heeft een eigen wifi netwerk waarmee je mobiele apparaten kan connecten. Dit werkt wel alleen als je foto’s in JPEG maakt. Voor uitgebreidere informatie check dan mijn blog, “Eyefi Mobi, Wifi SD-kaart”.

Must have Travel gadgets

Beschermhoezen voor je telefoon

Hoesjes voor je telefoon zijn er in diverse soorten, maten en modellen. Belangrijk is om van te voren te bedenken waar de hoes aan moet voldoen. Is het voor buiten gebruik? Tegen eventuele val- en regenschade? Ter bescherming?

Must have Travel gadgets

Ik had zelf al veel eerder een telefoon bescherm hoes moeten aanschaffen. In elk geval voordat ik mijn telefoon liet vallen in plaats van erna. Binnenkort ga ik een nieuwe telefoon aanschaffen en zoek ik er gelijk een goede en stevige hoes bij. Mocht je een iPhone hebben, ik testte onlangs één van de beschermhoezen van Iphone cases, zie mijn blog; “Review: iPhone case Survivor”.

mybunjee

Mybunjee is een rubber elastiek dat om elk soort telefoon kan worden geschoven. Je kan kiezen voor een nek koord waar je het aanhangt of voor een spiraal koord waarbij je het bijvoorbeeld aan je broek of jas vast kan maken. Als je je telefoon dan gebruikt dan zit die gewoon vast en als je de telefoon dan per ongeluk laat vallen blijft die dus bungelen. Ik gebruik het veel tijdens sportieve activiteiten zoals paardrijden en op de wintersport. Er zijn ook speciale koorden die je in je handtas kan bevestigen. Meer info over myBunjee vind je op mijn blog, “myBunjee, de nieuwe reisgadget”.

Must have Travel gadgets

Winactie Powerbank (verlopen)

Ik samenwerking met Knaldeals mag ik 1 Powerbank weggeven zodat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken dat je telefoon leeg is. Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en laat hieronder in een reactie weten als jij kans wil maken op de Powerbank.

Welke travel gadgets gebruik jij?

Print Friendly, PDF & Email